Топ 10 Live Macau Squeeze Baccarat William Hill Казино Во Живо

Во Macau Squeeze Baccarat, дилерот во живо полека ги открива картите со лицето надолу, една по една. Како резултат на тоа, добро познатата казино игра ја зголемува тензијата и возбудата. По лансирањето во 2015 година, Вилијам Хил сега го пренесува Macau Squeeze Baccarat Live во HD во живо.

Играта е создадена од Evolution Gaming, добро познат глобален провајдер на софтвер за врвни игри и услуги во живо. Играта во живо, со атмосферата во Макао и неверојатните дилери на казино во живо облечени во црно и златно, го подобрува уживањето во играта. Стискањето на картички е секојдневна рутина на бакара меѓу играчите на казино во живо и љубителите на бакара. Верзијата на Evolution Gaming на Squeeze Baccarat е супериорна поради позадината на темата Макао и дилерите кои зборуваат англиски, кои се чини дека знаат да прават муабет.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да се игра Evolution's Live Macau Squeeze Baccarat William Hill

Како да се игра Evolution's Live Macau Squeeze Baccarat William Hill

Играта во живо располага со 17 HD камери и пренос со повеќе агли. На играчите им го одзема здивот да ја набљудуваат играта од различни перспективи додека дилерот ги лизга картите околу масата. Масата Live Macau Squeeze Baccarat е голема ѕвезда меѓу другите основни маси за бакара во живо. Се емитува од салонот на компанијата со тема Макао во нивните студија во Рига.

Ова игра во живо може да се репродуцира и на десктоп и на мобилни платформи и прифаќа средни и високи влогови врвни казина во живо. Целта на играта е правилно да се погоди дали раката на играчот или банкарот ќе биде најблиску до девет. Во Macau Squeeze Baccarat Live, постои и трета опција за обложување наречена Тај, која играчите можат да ја изберат ако веруваат дека двете раце ќе завршат врзани.

Име на играта

Во живо Макао стискаш Baccarat Вилијам Хил

Добавувач на игри

Еволуција

Тип на игра

Бакара

Стриминг од

Латвија, Малта, Канада

Како да се игра Evolution's Live Macau Squeeze Baccarat William Hill
Правилата на живиот Макао го истиснуваат Бакара Вилијам Хил

Правилата на живиот Макао го истиснуваат Бакара Вилијам Хил

Што е важно да се разгледа?

Evolution го подигна нивото и обезбеди задоволство за љубителите на Squeeze Baccarat. Нивната варијација во Макао ги нуди сите карактеристики на традиционалната маса за казино на земја. Постојат бонуси за прилагодување и флексибилност. Тие им овозможуваат на играчите да ја менуваат играта според нивните преференции. Додека играте, од клучно значење е играчот да ги следи своите пари. Ова треба да се направи без разлика дали некој ги пресметува шансите за бакара или игра на две маси одеднаш. Човек секогаш треба да се држи до најниските облози како банкарот и да се обложува само со пари што можат да си дозволат да ги загубат.

Основните правила на играта и како да се игра

Виртуелната табела со трите основни облози, банкар, играч и вратоврска, ќе се појави на дното на екранот штом ќе започне сесијата. Откако ќе ги изберете чиповите и ќе ги ставите во одредената област за обложување, играчите стануваат активни учесници. Правилото за трета карта дозволува доделување на трета карта откако ќе се поделат картите. Обично, рацете од 0 до пет играчи се предмет на ова правило и мора да се извлече дополнителна карта.

Играчите можат да прават бонус и да ги парат облозите. Овие можат да бидат играч/банкар, совршен пар и кој било пар заедно со главната област за обложување покрај примарните облози. Овие облози се опционални за да се избегне забуна и да се направи областа за обложување да изгледа помалку зафатена. Тие, исто така, можат да бидат скриени за да се направи областа за обложување да изгледа помалку пренатрупана.

Играчите можат да ги видат картите со резултати лево и десно од табелата за обложување, кои содржат информации за трендовите и резултатите од претходните кола. Играчите кои не се сигурни како да ги читаат бодовите можат да одат на картичката Помош во секое време во текот на играта за да добијат целосно објаснување.

Правилата на живиот Макао го истиснуваат Бакара Вилијам Хил
Во живо Макао стискаш Baccarat Вилијам Хил исплати

Во живо Макао стискаш Baccarat Вилијам Хил исплати

Позициите на играч и банкар добиваат по две картички, свртени надолу. Прво ќе бидат откриени картичките што ја претставуваат позицијата на банкарот, а потоа двете картички што ја претставуваат раката на играчот. Истите облози, исплати и регулативи за трета картичка важат за Macau Squeeze Baccarat како и за конвенционалните baccarat.

  • Обложувањето на банкарот плаќа 0,95:1, а обложувањето на играчот плаќа 1:1.
  • Кога обложувачите се обложуваат на нерешено, тие го добиваат најневеројатниот резултат од 8:1.
  • Ако некој играч сака да игра Macau Squeeze Baccarat, може да се обложи само 5 долари и дури 25.000 долари. Ова значи дека и почетниците и ВИП играчите можат да уживаат во играта. Играчите имаат уште две странични облози што треба да ги очекуваат како додаток на стандардните три опции за обложување. Играчите можат да се обложуваат дека двете почетни карти на позициите играч и банкар ќе формираат пар во овие опционални странични облози.
  • Кога парот е обелоденет на масата, обложувањата од двете страни ќе се исплатат 11:1.
Во живо Макао стискаш Baccarat Вилијам Хил исплати