Топ 10 Live Speed Blackjack Казино Во Живо

Еволуција игри се мери исклучително добро што се однесува до неговиот опсег на игри. Блек Џек играчите, особено, имаат корист од Еволуција игриНовата понуда на, блек џек со брзина во живо. Како што можеше да очекувате, оваа игра ги следи сите конвекциски класични блек џек правила, но со некои пресврти. Откако ќе се дадат првите карти, сите други последователни карти се нудат на приоритетна основа или во зависност од тоа колку брзо играте. Брзината е од суштинско значење во оваа игра.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Што е блек џек со брзина во живо?

Што е блек џек со брзина во живо?

Како што беше споменато претходно, блек џек со брзина во живо е варијанта на блек џек каде брзината е од витално значење: играчот кој најбрзо реагира на нивните карти оди на прво место. Ова значи дека начинот на кој се даваат картичките во оваа игра е различен од она на што се навикнати класичните играчи на блек џек. Дилерот не го следи вообичаениот редослед кога дава картички. Иако навикнувањето на брзината на играта може да потрае, оваа игра е вистинска работа за играчите кои претпочитаат брза брзина на ракување.

Што е блек џек со брзина во живо?
Како да играте блек џек со брзина во живо

Како да играте блек џек со брзина во живо

Додека картичките во класичниот блек џек се доделуваат последователно, додека играчите чекаат да се вратат, блек џек во живо со брзина е за вкрстување. Примарната цел на играчот е да има посилна рака од дилерот без да надмине 21 година.

Откако играчите ќе бидат поделени со нивните први две карти, на оние кои ќе одлучат да погодат, поделат или удвојат најбрзо, им се дава следната карта на дилерот. Картичките им се делат на играчите на приоритетна основа додека не се завршат сите раце. За играчите на кои не им е пријатна брзината на играта, функцијата за автоматско играње ќе ги решава на следниов начин:

  • Рацете со вредност поголема од 12 стојат кога играчот не реагира навреме
  • Рацете со вредност од 11 или помалку добиваат удар кога играчот не реагира навреме
Како да играте блек џек со брзина во живо
Правила за блек џек со брзина во живо

Правила за блек џек со брзина во живо

Правилата на играта се слични на оние што се користат во класичната блек џек игра. Еве еден мал поглед во некои од главните правила што се користат во блек џек со брзина во живо:

  • Секоја маса има седум седишта
  • Играчот може да има само едно седиште
  • Дилерот добива само две карти
  • Дилерот стои на сите 17-ки
  • Блек Џек плаќа 3:2
  • Осигурувањето плаќа 2:1
  • Слип асовите добиваат само дополнителна карта
  • Сплит се дозволени и дистрибуирани како и другите раце
Правила за блек џек со брзина во живо
Како да победите во блек џек со брзина во живо

Како да победите во блек џек со брзина во живо

Главната карактеристика на блек џек со брзина во живо е брзината. Играчите кои ја играат оваа забрзана верзија на блек џек се изложени на ризик да направат панични облози кога работи тајмерот. Клучот за победа е да се држите до вашата стратегија, колку што одлуките треба да бидат брзи. Импровизирањето стратегии и следењето на чувствата на стомакот може да биде скапо, исто како и со другите игри во казино во живо.

Стратегија за Блек Џек со брзина во живо

Иако некои стратегии може да бидат збунувачки за новите играчи, да се биде стратешки е крал. На новите играчи им се советува да започнат со основна стратегија како што е стоење кога вашата рака е 12-16 кога дилерот има 2-6, секогаш дели асови и 8-ки и удирање за раце вредни 12-16 кога дилерот има 7-ас. , меѓу другите основни стратегии. Штом играчот ги познава основите, напредните техники како што е броењето карти ни доаѓаат.

Како да победите во блек џек со брзина во живо

Најчесто поставувани прашања

Сѐ што треба да знаете за казината

Кои се најдобрите казина за играње Блек Џек во живо со брзина?

Казина кои соработувале со Еволуција игри, и нудат игри со дилери во живо, обично се идеални.

Дали правилата на Speed Blackjack се слични на оние што се користат во варијантите на блек џек во живо?

Да, важат истите правила, а исплатите имаат тенденција да бидат нешто слични. Единствената значајна разлика е како се нудат картите откако ќе се поделат првите две карти.

Дали има ограничувања за Блек Џек со брзина во живо?

Покрај брзото темпо, кое играчите и онака го сакаат, нема некои очигледни ограничувања за оваа игра.