Топ 10 Live Texas Holdem Bonus Казино Во Живо

Texas Hold'em Bonus Poker е една од најжешките игри на маса во живо во казино што се појавува во истакнати казина во живо. Играта е издадена во живи казина од популарниот провајдер на софтвер Evolution. На крајот од играта, тој што ја има најдобрата комбинација на покер со пет карти победува.

Исто како и во Блек Џек, играчот мора да ја победи раката на дилерот за да победи, а не другиот играч на масата. Во игра во живо, целта е да се направи најдобрата можна комбинација на покер со пет карти со комбинирање на две карти поделени со падот на заедницата со пет карти. Како што се развива играта, постојат различни можности за ставање облози.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да играте бонус покер на Evolution во живо, Texas Hold'em

Како да играте бонус покер на Evolution во живо, Texas Hold'em

На секој играч му се доделени две карти за играње во оваа игра, така што само играчот што може да ги користи може да ги користи. Потоа, на дилерот му се делат уште две карти, кои само тој може да ги искористи. На масата, пет заеднички карти се делат свртени нагоре. Овие картички може да ги користат и играчот и дилерот, покрај обичните две што веќе ги имаат.

Што треба да размисли играчот?

Заедничките картички може да ги користат и играчите и дилерите во која било комбинација. За да се изгради најдобрата покер рака, може да се користат три, четири или сите пет заеднички карти.

Генерални информации

Име на играта

Тексас Холдем бонус покер

Добавувач на игри

Еволуција

Тип на игра

покер

Стриминг од

Грузија, Малта, Канада, Романија

Правилата на Live Texas Hold'em Bonus Poker

Играчи

За да може да станете а одлично казино во живо играч, од суштинско значење е да се разберат правилата на играта. За почеток, секој играч става анте влог и има можност да стави и бонус џекпот. На секој играч и на дилерот им се делат две карти со лицето надолу. Ако некој сака да игра со рака, тој мора да стави облог еднаков на двојно повеќе од неговиот Анте. Ако анте облогот беше 5 долари и играчот сака да игра, ќе треба да обложи 10 долари. Анте влогот се губи ако играчот одлучи да не игра и се преклопи.

Четвртата картичка се доделува свртена нагоре во средината на масата за казино. Играчите имаат можност да се коцкаат или да проверат уште еднаш. Влогот е поставен на исто ниво како и анте облогот. Ова е последната шанса за играчите да се обложуваат. Од нив не се бара да депонираат облог за да продолжат да играат. Петтата карта, која е последна, подоцна се дели исто така свртена.

Дилерот

За врвни игри во живо, три карти се делат свртени нагоре во центарот на табелата од страна на дилерот. Овие три карти се заеднички карти, што значи дека секој играч може да ги користи за да ја заврши својата последна рака со пет карти. Дилерот ги превртува нивните карти и ја открива најдобрата покер рака со пет карти во куќата.

Дилерот ќе ги превртува дупчињата на секој играч една по една, одредувајќи ја најсилната покер рака со пет карти. Дилерите се научени да ја идентификуваат најдобрата рака на секој играч, но секој играч треба да може да ја препознае својата најдобра рака. Дилерот проценува дали раката на играчот или дилерот е супериорна. Ако играчот има подобра рака од другиот, тој победува. Ако играчот загуби, куќата ги задржува сите облози како и Анте.

Како да играте бонус покер на Evolution во живо, Texas Hold'em
Исплати на бонус покер во живо од Тексас

Исплати на бонус покер во живо од Тексас

Играчите сега можат да стават уште еден облог со оваа еволуција во живо бонус покер Тексас Холдем. Но, тие треба само да одговараат на еквивалентната количина на Анте. Учесниците можеа и да проверат, што покажува дека не се обложуваат. Играчите потоа ќе можат да продолжат да играат без разлика дали се обложуваат или проверуваат.

На флоп, вртење и обложување со река, секогаш кога раката на играчот ќе ја победи онаа на дилерот, тие веднаш ги добиваат исплатите на покер бонус од Texas Holdem. Значи, ако некој обложи 10 долари на флоп, 10 долари на вртење и 10 долари на реката, веднаш ќе добие 30 долари.

Кога раката на играчот ќе ја победи раката на дилерот и има стрејт или подобро, облогот Анте се исплаќа по рамномерни пари. Како резултат на тоа, анте од 10 долари ќе вреди 10 долари повеќе. Нерешено е ако го победат дилерот, но имаат рака која не е исправена. На Анте на играчите нема победа, нема пораз. Табелата за играње бонус џекпот опишува како опционалниот бонус џекпот се исплаќа врз основа на двете картички дадени на учесниците.

Исплати на бонус покер во живо од Тексас