Топ 10 Macau Squeeze Baccarat Казино Во Живо

Macau Squeeze Baccarat е исклучителна казино-игра во живо, ексклузивна за Вилијам Хил и емитувана од шармантни простории со тематика на Макао. Оваа казино игра со дилер во живо нуди навистина фасцинантно искуство со бакара. Има сè што треба да се сака во оваа игра, почнувајќи од тоа како дилерите се справуваат со акцијата и како ја зачинуваат атмосферата на игрите. Уште подобро, Squeeze Baccarat се емитува со помош на HD камери кои го доловуваат дејствието на игрите како што е, зголемувајќи го искуството на ново ниво. Macau Squeeze Baccarat брзо станува избор за многу обложувачи, бидејќи е игра на среќа.

Генерални информацииКако да се игра Evolution Live Macau Squeeze Baccarat
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Генерални информации

Генерални информации

Име на провајдер

Во живо Макао стискаш Baccarat

Провајдер софтвер

Еволуција

Тип на игра

Бакара

Стриминг од

Латвија

Генерални информации
Како да се игра Evolution Live Macau Squeeze Baccarat

Како да се игра Evolution Live Macau Squeeze Baccarat

Друга варијанта на голема и популарна живо Baccarat игра. Во живо Macau Squeeze Baccarat се пренесува од Evolution Gaming's Студиа на тема Макао. Оваа игра може да се игра на сите типови уреди, вклучително и мобилни и десктоп, без да се загрози искуството за играње на кој било начин.

Целта на играта е да се предвиди која рака, онаа на банкарот или играчот, ќе биде најблиску до девет. Постои и трета опција позната како вратоврска што играчите можат да ја изберат ако предвидат дека рацете на банкарот и на играчот ќе бидат со иста вредност.

Што се однесува до играта, дилерот започнува со делење на четири карти свртени надолу, две на банкарот, а другите две на играчот. Во овој момент, HD камерите се прилагодени за да обезбедат јасни прикази на табелата.

Evolution Gaming дополнително ја поедностави работата на дилерот со преземање на функцијата за стискање на играчите. Од играчите се бара само да чукаат на аголот на која било картичка за да иницираат стискање или лупење на задниот дел на оптичките филтри кои се ставени на картичките. Ова значи дека улогата на дилерот во живо во играта е да комуницира со играчите и да внимава на нивните грижи.

Правила на играта

Како и секој друг игра во живо, да се следат правилата се од суштинско значење. Правилата на Baccarat во живо на Macau Squeeze се едноставни; на играчот и на банкарот им се делат две раце, на обложувачите на маса им се дава шанса да се обложуваат на раката што може да биде најблиску до девет претходно. Точното предвидување на играчот исплаќа 1:1, 1:0,95 за банкарот и 8:1 за нерешено. Важат и правилата за трета рака, но тоа зависи од вкупната вредност на секоја картичка.

Иако дилерот во живо е секогаш на услуга на играчите, знаењето за вредноста на картата е критичен дел од играта. Асовите се бројат како 1, картите 2-9 ја преземаат нивната номинална вредност, додека 10 и картите се бројат како „нула“

Покрај овие стандардни три опции за обложување понудени од казина во живо, играчите може да се радуваат на некои дополнителни странични облози, кои им даваат можност да се обложуваат дека двете првични картички поделени на позициите на играчот и банкарот ќе формираат пар. Страничните облози плаќаат неверојатни 11/1 кога ќе се открие пар.

Како да се игра Evolution Live Macau Squeeze Baccarat