Езуги лансира игри со дилери во живо во Литванија

Ezugi

2020-12-12

Езуги , која е неверојатен добавувач на дилер во живо ширум светот, го реализираше најновиот чекор во стратегијата за глобална експанзија на брендот откако обезбеди сертификација на играта со цел да влезе во живо во Литванија . Тие дефинитивно се обидуваат да растат низ целиот свет на регулирани пазари, Езуги, кој е дел од Еволуција игри Групацијата од 2019 година, станува првиот дилер во живо што ќе започне во оваа земја.

Езуги лансира игри со дилери во живо во Литванија

Ќе станат достапни неколку наслови

Обезбедувајќи се дека неговиот пакет на наслови ќе биде во живо со многу оператори, тогаш игрите сертифицирани за лансирање вклучуваат живи варијации на рулет, бакара и блек џек, со уште неколку наслови и варијанти кои треба да бидат одобрени.

Овој бренд ја таргетираше јурисдикцијата поради огромниот потенцијал на пазарот оттогаш казино во живо продолжува да собира популарност кај играчите ширум светот. Сертификацијата дојде откако стандардите за тестирање беа успешно исполнети. Оваа сертификација што беше направена во Литванија дојде брзо откако Езуги обезбеди одобренија од регулаторите на Островот Ман, како и во Естонија и Бугарија.

Мисли на деловни луѓе

Панг Гох, кој е развој на бизнисот во Езуги, рече дека тие се целосно воодушевени што имаат обезбедено сертификација и ќе бидат завршени многу лансирани во наредните недели со нивните клучни партнери. Нивниот тим направи извонредна работа во врска со обезбедувањето дека нивната игра ги исполнува сите стандарди што ги поставува регулаторот, што ги прави сигурни во нивната способност навистина да ги исполнат.

Добивањето одобренија на регулираните пазари ширум светот е она што му дава мотивација на овој бренд во однос на нивната стратегија за раст и нивната најнова сертификација го означува нивното доаѓање како водечки добавувач на дилер во живо. Тие гледаат огромен потенцијал во Литванија и веруваат дека дилерот во живо ќе стане значаен додека пазарот продолжува да расте и созрева.

Интелигенцијата на Езуги

Како и секогаш, Езуги беше многу паметен и успеа. Тие сега се број еден во Литванија кога станува збор за дистрибуција на игри со дилери во живо во оваа земја, што е огромна предност. Тие обезбедуваат повеќе онлајн казина, што е природно бидејќи тие се единствениот бренд во Литванија кој има ваков тип на игри. За среќа, тие се неверојатно паметни и ја искористија шансата која беше вистинската.

Можноста ја имаше и Езуги ја искористи, што беше многу важно бидејќи на овој начин успеаја да бидат првиот дилер во Литванија. Езуги беше многу паметен да го направи ова и тие дефинитивно имаат неверојатен тим зад себе.

Новата златна ера на Езуги

Очигледно е дека Езуги сега успева да расте уште повеќе и, се надеваме, ќе најдат нови пазари каде што ќе можат први да ги лансираат своите игри во живо, што може да биде огромна работа. Овие игри имаат неверојатен квалитет и се дефинитивно врвни, што го прави уште подобар. Значи, нивното доставување до нови онлајн казина низ целиот свет на регулирани пазари е нешто добро за Езуги и за играчите.

Има можност да го имате името на овој бренд низ целиот свет, што е полесно кога имате такви квалитетни и врвни игри како него. Онлајн казина ќе имаат корист од игрите во живо на Ezugi и тоа е нешто многу важно во денешно време, каде што има толку многу провајдери.

Најнови вести

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК
2022-09-05

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК

Новости