Топ 10 No Commission Baccarat Казино Во Живо

Езуги додаде уште една верзија на Baccarat во нивната колекција. Името на играта е No Commission Baccarat.

Секој кој игра Baccarat веднаш ќе сфати голема разлика помеѓу оваа верзија на Baccarat и другите. Разликата е во тоа што корисниците не мора да даваат провизија од %5.

Играта има и некои други нови кул карактеристики и сите тие се напишани во овој пост. Објавата опфаќа Правила и игра.

Пред да се преселите во делот Правила, тука е врската за луѓето кои сакаат да ја прочитаат листата на врвни онлајн казина според Ранг на казино во живо.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Играње

Играње

Читателите кои играле Baccarat во живо немаат многу да научат од овој дел. Тоа е затоа што играта е неверојатно слична на другите верзии со само некои модификации.

Во почетокот, и на играчот и на банкарот добиваат картички. Вредноста на картичките е иста како што е во редовниот Baccarat во живо. 10-ките и апартманите имаат нула вредност, кецовите вредат 1, а останатите карти се вреднуваат според нивниот број.

Лицето чија комбинирана вредност на двете карти е 9 или најблискиот број ја добива играта. Ако никој не може да ја добие комбинираната вредност од 9 или помалку, тогаш играта резултира со нерешено.

Сè што е споменато погоре е исто како живиот Baccarat. Она што го прави уникатен No Commission Baccarat е карактеристиката наречена Super 6. Super 6 е осигурителен облог кој плаќа 15:1 доколку банкарот победи во играта со
комбиниран резултат од 6.

Играње
Правила

Правила

Правилата на играта се едноставни. Овој дел е поделен на два дела. Едниот ќе ги опише правилата за играчот, а вториот за банкарот.

Играч

 • Нацртајте картичка: Кога играчот има комбинирана вредност од 1,2,3,4,5 или 10, тие извлекуваат уште една карта.
 • Стои: Ако комбинираната вредност на картите е 6 или 7, играчот не може да добие друга картичка.
 • Природно: Ако комбинираната вредност е 8 или 9, банкарот не може да црта.

Банкар

Правилата за банкарите се многу покомплицирани во споредба со правилата за играчите.

Дали банкарот ќе може да црта или да застане зависи од два фактори. Комбинираната вредност на првите две картички на банкарот и вредноста на третата картичка на играчот.

Во зависност од комбинираната вредност на првите две картички на банкарот, потребните броеви за третата картичка на играчот се потребни за да се одлучи дали банкарот ќе може да црта или да издржи промени.

Еве ги правилата кои одлучуваат дали банкарот може да црта или да стои. CV ја претставува комбинираната вредност на првите две картички, а PTC ја претставува третата картичка на играчот.

За цртање:

 • Ако CV е 3, PTC треба да биде кој било број освен 8.
 • Ако CV е 4, PTC не треба да биде 1,8,9 или 10.
 • Ако CV е 5, PTC треба да биде 4, 5, 6 или 7.
 • Ако CV е 6, PTC треба да биде 6 или 7.

Да стои:

 • Ако CV е 3, PTC треба да биде 8
 • Ако CV е 4, PTC треба да биде 1,8,9 или 10
 • Ако CV е 5, PTC не треба да биде 4,5,6 или 7
 • Ако CV е 6, PTC не треба да биде 6 или 7
 • Ако CV е 7, PTC не е важен

За Natural, правилото е исто и за играчот и за банкарот. Ако комбинираната вредност е 8-9, играчот не може да црта.

Правила
Како да победите во Бакара без комисија:

Како да победите во Бакара без комисија:

Иако Baccarat има репутација дека е тешко, треба да се разбере само едноставна стратегија за да се добие baccarat без провизија. Во традиционалниот бакара, работ на куќата за облог за банкар е 1,06%, додека облогот за играч има 1,24%. Но, кога станува збор за бакара без провизија, рабовите и на облозите за врзување и на облозите на играчите се исти. Правилата сепак остануваат исти. Исплатите на банкарот се многу различни, па оттука работ на куќата се менува на 4,07%. Значи, најдобриот потег е секој пат да се обложува раката на играчот. Сепак, препорачливо е да се игнорираат резултатите што се прикажуваат на таблата. Играчите на масата за бакара во живо можеби ги следат резултатите од секоја рака. Овие постапки ниту помагаат ниту болат бидејќи секоја рака е независна.

Како да победите во Бакара без комисија:
Кои се шансите за бакара без провизија на Езуги?

Кои се шансите за бакара без провизија на Езуги?

Изненадувачки, baccarat во живо е една од највозбудливите казино игри.

Стратегија

Стратегијата и играта може да звучат толку лесно и се чувствува како да станува досадно во секое време. Сепак, околу масата е богатство од фер шанси и опуштено темпо. Оваа верзија на baccarat го олеснува разбирањето на оригиналните исплати на baccarat. Играчите кои се држат до облогот на играчот тешко дека губат за разлика од класичната форма. Фокусирањето на раката на играчот ги дава најдобрите можни шанси.

Кои се шансите за бакара без провизија на Езуги?