Топ 10 Felt Gaming Казино Во Живо

Felt Gaming е развивач и снабдувач на казино игри во светот на онлајн игрите. За разлика од другите програмери, Felt Gaming не се фокусира на слот-игри, туку се концентрира на развивање разновидни игри на маса. Со најсовремената технологија што се користи во дизајнирањето и развојот на овие игри, изданијата на Felt Gaming се издвојуваат од толпата, при што играчите имаат можност да се натпреваруваат со вистински дилери.

Казината на Felt Gaming имаат над 10 игри на маса и карти, вклучувајќи ги PlayGrand Casino, Red Spins, Amsterdams Casino и Vegazino Casino. Бидејќи игрите се засноваат на HTML технологија, играчите можат да уживаат во игрите на лаптопи, компјутери, iOS или уреди со Android.