Топ 10 Live Super Color Sic Bo Macau Казино Во Живо

Live Super Color Sic Bo Macau е онлајн казино игра со дилер во живо, дизајнирана од добавувачи на софтвер за казино во живо Gameplay Interactive. Варијантата Sic Bo го привлече вниманието на многу играчи на казино во живо, особено од Филипините.

Под услов некој да има уред со Android, IOS или оперативен систем Windows, може лесно да пристапи до играта. Достапно е само на англиски јазик, ограничување за обложувачите кои не зборуваат англиски. Оваа најдобра казино игра во живо е контролирана од дилер во живо и се потпира на боите како важен дел од играта. Со оваа игра, играчите на казино во живо можат да уживаат во странични облози кои помагаат да се изградат победи.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Што е Live Super Color Sic Bo Macau?

Што е Live Super Color Sic Bo Macau?

Ова е кинеска игра на коцки која честопати се ажурираше за да ги задоволи потребите на растечките играчи. Ажурирањата се приспособени за да ги зголемат можностите за обложување и на тој начин да понудат повеќе можности за добивка казина во живо. Тоа е казино игра со дилер во живо до која е достапна во просторијата во Макао.

Тоа е игра на среќа чиј победник зависи од резултатите од фрлените коцки. Има голема табела за обложување откако ќе се вчита играта. Постојат повеќе области поставени за ставање облози и централна локација со видео пренос во живо на врвот. Коцките се ставаат во стаклен сад кој потоа механички се тркала по наредба на дилерот.

Што е Live Super Color Sic Bo Macau?
Како да се игра во живо Super Color Sic Bo Macau

Како да се игра во живо Super Color Sic Bo Macau

Super Color Sic Bo Macau од страна на провајдер на софтвер Gameplay Interactive е игра со коцки со едноставна игра и јасни правила. Не бара сложени стратегии за да продолжите. Под услов играчот да ги има основите како што се правилата, елементите на играта и облозите што треба да ги постави, тој може слободно да игра без да го ризикува својот фонд.

На во живо казино игра се игра со помош на три 12-страни коцки. На секоја матрица има броеви со вредности од 1 до 12, при што секој број има различна боја. На коцките има три нијанси и тоа црвена, зелена и сина. Фигурите 2, 5, 8 и 11 имаат сина боја, додека 3, 6, 7 и 10 имаат зелена боја, а 1, 4, 9 и 12 имаат црвена боја.

Игра и обложување

Од учесниците прво се бара да ги стават облозите пред да се срушат коцките со избирање на нивните чипови. Ставањето облог бара играчот да го повлече својот чип во соодветното поле на табелата за обложување. Облозите се прогласуваат или како победи или порази по фрлањето на коцките.

Можните облози што играчот може да ги постави вклучуваат големи, мали, парни, непарни, специфична единечна боја, специфична двојна боја, која било тројна боја, специфична тројна боја, зодијак, специфичен двоен број, кој било троен број, кој било двоен број, правци и три Ѕвезди.

За подобро разбирање на конкретните облози, Small значи збир од 3 до 19, освен 13 што означува туркање. Големиот облог значи збир од 20-36 освен 26 што е притисок во овој случај. . За непарниот облог, исходот од сумата треба да биде непарен број со исклучок од 13 што е притискање. Парен облог значи дека збирот ќе биде дури и исклучен 26. Облогот за една боја значи дека одредената боја се појавува само еднаш, додека облогот со двојна боја предвидува дека бојата ќе се појави точно двапати.

Како да се игра во живо Super Color Sic Bo Macau
Правилата и стратегиите на Live Super Color Sic Bo Macau

Правилата и стратегиите на Live Super Color Sic Bo Macau

Основните правила се дека играта мора да користи 12-страни коцки со бројките од еден до дванаесет. Исто така, трите коцки што се користат во играта мора да имаат три различни бои; црвена, зелена и сина. За да се оптимизираат шансите за победа на оваа игра, играчот не треба да биде во искушение да се обложува на многу области. Играта дава простор за обложување на најмногу 16 ролни во движење. Ова може да биде примамливо за играч, но сепак ризично и не се препорачува. Исто така, препорачливо е да се обложувате на опцијата Голема или Мала и да се осигурате дека повеќето облози лежат таму. Не треба да се заборави да се истражуваат други области за да се направи максимално забавно од играта.

Правилата и стратегиите на Live Super Color Sic Bo Macau
Исплати во живо Super Color Sic Bo Macau

Исплати во живо Super Color Sic Bo Macau

Казино игрите со 4,6 во живо имаат a враќање на играчот од 96,7%. Со минимум 1 €, може да се обложи со оваа игра. На повисоката страна, лимитот за обложување е 5.000 евра. За специфичните облози за суми, играчите уживаат во различни исплати во секоја од нив.

  • Збир од 4 привлекува исплата од 60:1

  • 5 има исплата 30:1

  • 6 има исплата 17:1

  • 7 има исплата 12:1

  • 8 има исплата од 8 до 1

  • Облозите со сума 9 и 10 имаат исплата 6:1.

    За облогот Single Dice, исплатата е 2 спрема 1 ако се појави на две коцки и 3 спрема 1 ако се појави на сите три коцки. Тројните и Двојните облози плаќаат до 10:1, но имаат мала шанса за точно предвидување која е поставена на 7,4%.

Исплати во живо Super Color Sic Bo Macau