Топ 10 Genesis Gaming Казино Во Живо

Genesis Gaming постои од 2008 година и е водечки снабдувач на слотови за индустријата за игри на казино. Има над 200 слот игри во својот каталог и произведува нови изданија секој месец, за копнени, онлајн и мобилни казина. Меѓу многуте популарни наслови се Bier Fest, Attack of the Zombies и Bounty Hunter.