Топ 10 Igrosoft Казино Во Живо

Игрософт е водечки руски развивач на софтвер за индустријата за игри. Тие се запознаени со уникатниот руски пазар за игри и неговите особености. Тие ја користат најновата технологија за да ги приспособат своите игри за интернет, така што тие ќе работат во кој било прелистувач што ги поддржува овие технологии. Тие се специјализирани за табли за автомати.