Топ 10 Play'n GO Live Casino

Шведската моќна куќа Play'n GO, создадена во 2004 година, стана еден од водечките развивачи на софтвер во индустријата, освојувајќи низа истакнати признанија, вклучувајќи го и провајдерот на годината на слот за 2018 година. Тие испорачуваат иновативни, но едноставни слотови и возбудливи класици на маса и ги поместуваат границите на мобилните игри на сосема ново ниво.

Топ 10 Play'n GO Live Casino

Најнови вести

Play'n Go објави слот за кинеска Нова Година
2021-01-31

Play'n Go објави слот за кинеска Нова Година

Во кинеската култура, 2021 година е година на Волот, што всушност е инспирација за оваа титула од Play'n GO. Бикот не е само во фокусот на темата, туку е и дивината во процеп.