Топ 10 Playson Казино Во Живо

Playson е провајдер на казино софтвер кој е основан во 2012 година, со цел да ја револуционизира индустријата на iGaming. Операторот е познат по нивните интерактивни слотови игри, но тие исто така нудат возбудливи решенија за покер и игри на маса. Нивните најзначајни креации се Treasures of Tombs, Spellcraft и Taiga, кои доаѓаат со опојни теми.