Топ 10 Live Progressive Baccarat Казино Во Живо

Прогресивната бакара е варијација на класичната игра бакара за која се потребни 52 палуби со карти и седум или девет играчи. Во живо прогресивен baccarat, има дополнителен страничен облог, прогресивна исплата и дилер во живо. Позицијата на секој играч се состои од три места за ставање облози: играч, банкар и нерешено. Покрај тоа, има знак за џекпот што прикажува прогресивни вредности и известувања.

Најзначајната привлечност на прогресивниот бакара е неговиот џекпот. Со релативно мал облог, можни се пет или шестцифрени добивки. Казината што нудат живи бакара го имаат оригиналниот џекпот. Вредноста на семето на прогресивната награда бакара може да се движи од 5.000 до 10.000 долари. Како што обложувачите ставаат повеќе странични облози, џекпотот расте. Потоа, казиното во живо ќе одземе мал дел од секој страничен облог за да го финансира џекпотот. Оваа награда продолжува да расте додека некој не победи.

Генерални информацииКако да играте прогресивна бакара во живо
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Генерални информации

Генерални информации

Име на играта

Прогресивна бакара во живо

Добавувач на игри

Playtech

Тип на игра

Бакара

Стриминг од

Филипини

Генерални информации
Како да играте прогресивна бакара во живо

Како да играте прогресивна бакара во живо

А живо бакара играчот мора да постави редовен облог плус страничен облог за да се квалификува за прогресивниот џекпот и другите странични исплати. За среќа, многумина казина во живо бараат мала сума за страничниот облог, на пр. 1$, така што речиси сите играчи можат да си го дозволат тоа. Шансите за победа можеби не се најголеми, но тие се попривлечни од она што го даваат просечните игри со слот.

Основни чекори

За секој игра во живо, правилата се од суштинско значење за следење. Еве неколку основни чекори:

1. Играчот се обложува на раката на играчот или банкарот, по што следи страничен облог (вратоврска)

2. Жив дилер сече и меша рака со две карти на банкарот и играчот

3. Нема да се извлечат повеќе карти ако позициите Банкар и Играч имаат збир од 8 или 9 на почетните две картички. Раката е завршена (природна) во овој случај.

4. Играчот може да извлече трета карта ако раката на играчот има 5 или помалку

5. Ако раката на играчот не ја земе третата картичка, раката на Банкар ќе стои на 6 или погоре

6. Банкарот извлекува трета картичка ако има 2, 1 или 0, без разлика на вредноста на третата картичка на раката на играчот

7. Раката на банкарот извлекува трета картичка ако е 3, освен кога раката на играчот е 8

8. Банкарот извлекува трета картичка ако е 4, освен кога раката на играчот е 0, 1, 8 и 9

9. Банкарот извлекува трета картичка ако е 5 кога третата картичка на играчот е 6 или 7

10. Кога раката на Банкарот е 7, таа стои

11. Раката што зграпчува поголема вредност блиску до 9 станува победник

12. Ако првите четири карти имаат комбинација од 9-ки, рацете на играчот што се обложиле на страничниот облог добиваат џекпот врз основа на поставките за прогресивна исплата

Правила за прогресивна бакара во живо

  • Резултатите од првите четири поделени карти ја одредуваат исплатата за прогресивниот/страничниот облог
  • Дилерот во живо прифаќа само еден чип по рака за секоја игра
  • Валидните прогресивни облози за џекпот се прикажани на контролната табла на дилерот. Позицијата на играч со неисправни индикатори ќе биде затворена.
Како да играте прогресивна бакара во живо