Топ 10 Soho Blackjack Казино Во Живо

BlackJack Soho е игра на маса издадена од Playtech која користи осум стандардни палуби со 52 карти со 99,5% поврат на процентот на играчот. Многу казина во живо ја обезбедуваат оваа варијација за да привлечат играчи на кои блек џекот им е интригантен и оние кои бараат забавно искуство со коцкање. Дополнително, на играчите им се достапни разновидни маси во живо на Блек Џек Сохо, кои се пренесуваат директно од романското студио на компанијата. Имајќи ги овие маси достапни 24/7 и сместување до седум играчи може да биде само црешата на врвот на тортата.

Како да се игра Playtech's Live Blackjack Soho
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да се игра Playtech's Live Blackjack Soho

Како да се игра Playtech's Live Blackjack Soho

За да ја игра играта правилно, дилерот мора да стои на сите 17-ки. Едно нешто што играчите треба веднаш да го знаат е дека Блек Џек Сохо во казина во живо се игра во европски стил. Откако сите играчи ќе одлучат за своите потези, дилерот дели втора карта. Дури и по поделбата на раката во живо Блек Џек Сохо, можно е да се удвои. Дозволено е удвојување без разлика на картите во рацете на играчот. Овде, играчот добива дополнителна картичка, но мора да обложи двојно повеќе од нивниот првичен облог.

Блек Џек Сохо Правила

Неопходно е да се разберат различните правила на игри во живо. Кога играте Блек Џек Сохо во казина во живо, дилерот им дава шанса на играчите да поделат карти со иста вредност во раката што им била поделена првично. Во оваа опција, коцкарите мора да направат втор влог еднаков на оригиналниот облог. По поделбата на раката, играчите добиваат две дополнителни картички за да ги завршат своите нови раце. Љубителите на блек џек во живо треба да забележат дека не можат повторно да ги поделат рацете.

Да претпоставиме дека на играчот првично му биле поделени два асови и тие сакаат да ги поделат. Овде, не им е дозволено да удираат. Наместо тоа, добиваат карта за секој кец. Една грешка што ја прават почетниците е да слават штом ќе ги поделат рацете и ќе добијат кец на десетка и вредност на картата. Според правилата на живиот Блек Џек Сохо, такви раце се 21, а не блек џек.

Залог за осигурување

Облогот за осигурување е дозволен кога дилерот држи кец на десетка. Куќата работ за а блек џек во живо играчот е 2:1 секогаш кога дилерот има блек џек. Обложувачот мора да додаде влог еднаков на половина од првиот облог за да ја искористи оваа опција. Меѓутоа, дополнителниот облог автоматски се губи доколку дилерот нема блек џек.

Странични облози

на Playtech Блек Џек Сохо е уште повозбудлив поради многуте достапни странични облози. Добар пример е облогот 21+3 кој може да резултира со профитабилни награди. Почетниците треба да знаат дека ставањето таков облог значи дека се обложуваат дека нивната првично поделена рака и картата на првиот дилер ќе формираат покер рака со 3 карти. Се очекува исплата се додека има Стрејт, Флеш, Стрејт флеш, Три од еден вид или Прилагодени три од еден вид.

Најразновидните странични облози на Блек Џек Сохо во живо се совршените парови. Во оваа опција, играчите се обложуваат дека нивната почетна картичка и оригиналната картичка на дилерот ќе создадат пар сличен костум. Друг страничен облог е кога коцкар влогови во рацете на својот ривал, т.е. обложување зад себе.

Како да се игра Playtech's Live Blackjack Soho