Топ 10 Soiree Blackjack Казино Во Живо

Ако високите ролери бараат блек џек игра во живо, тогаш ова ново издание на Playtech ќе им биде привлечно. Soiree Blackjack им овозможува на играчите да стават големи суми пари на линија. Минималниот облог по рака е 50 долари, со опција да се подигне до 10.000 долари. Казината во живо често имаат за цел пониски максимални облози, но Soiree Blackjack е исклучок. Иако таквиот ризик може да ги исплаши некои почетници коцкари, тој исто така ќе ја направи играта пожелна меѓу искусните. Soiree Blackjack користи 8 претходно измешани палуби со карти. За време на круг во живо достапни се до 7 маси.

Генерални информацииКако да се игра Playtech Live Soiree Blackjack
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Генерални информации

Генерални информации

Име на играта

Соаре Блек Џек

Добавувач на игри

Playtech

Варијанта на играта

Блек Џек

Стриминг од

Латвија

Генерални информации
Како да се игра Playtech Live Soiree Blackjack

Како да се игра Playtech Live Soiree Blackjack

Откако играчот ќе се најави на a казино во живо што се одликува со овој наслов на блек џек во живо, тие можат да почнат да уживаат во него. Ако табелата е полна, тие можат да се приклучат на листа на чекање. Играчите сѐ уште можат да ја гледаат акцијата во живо додека едно од местата не стане празно. На површината Soiree Blackjack ги следи истите правила како и сличните игри од овој тип. Сепак, Playtech вклучи голем број функции за да го направи искуството поуникатно. На пример, постои опција Bet Behind која му овозможува на корисникот да се обложува на раце кои биле поделени на други играчи кои седат.

ВИП личностите добиваат карактеристики како што се мешање, промена на дилер и промена на чевли. Секој играч го има истиот RTP на главните облози. Ова е прилично пристојни 99,52%. На секои 30 минути нов дилер го заменува стариот. Има временско ограничување од 15 секунди за правење нови облози. Стандарден систем за тргување во американски стил е на место каде што дилерот добива лице нагоре и дупка. Сите играчи добиваат две отворени карти за нивната почетна рака.

Правила на играта

Играчите ги црпат своите карти откако ќе започне првичната зделка. Како и другите игри со блек џек во живо, тие можат да погодат онолку пати колку што сакаат, се додека нивната рака не надминува 21. Откако секој ќе кликне Stand, дилерот ќе ја открие својата дупка со картата. Нерешено се случува ако нивниот вкупен број е под 17. Победите се случуваат кога рацете на картите на играчите се повисоки од дилерите без да се разбијат.

Коефициентите од 3 спрема 2 се исплаќаат на играчите кои ќе успеат да добијат блек џек. Загубите се случуваат или со разбивање или со тоа што живиот дилер ги отфрла. Понекогаш дилерот и играчот завршуваат со цртање. Од ова сценарио не се добиваат или губат пари. Soiree Blackjack автоматски ќе даде дури и пари за Чарли со десет карти.

Playtech е добро познат по развојот игри во казино во живо кои дозволуваат странични облози. Во овој наслов се наоѓаат неколку интересни. 6 спрема 1 се исплаќаат за играчите и дилерите кои завршуваат со совршени црвено/црни парови. 12 до 1 и 25 до 1 се исплаќаат соодветно за обоени парови од различни костуми и парови од костуми.

Како да се игра Playtech Live Soiree Blackjack