Топ 10 Unlimited Blackjack Казино Во Живо

Неограничено Блек Џек отвора врата на можност за неограничен број играчи да уживаат во истата игра истовремено против еден дилер. Облозите може да се стават на која било позиција на маса. Специфичните парови на картички имаат функција за автоматско делење за да овозможат уникатно искуство со игри и повеќе забава. Покрај класичната стратегија за блек џек, неограничениот блек џек дозволува „совршени парови“ или познатите странични облози од 21+3. Добрата работа е што оваа игра може да се игра на кој било уред без разлика дали е мобилен или десктоп.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да се игра неограничен блек џек: Правила за неограничен блек џек

Како да се игра неограничен блек џек: Правила за неограничен блек џек

Играта користи 8 претходно измешани карти. Кога ќе пристигне нов шпил карти, тие се ставаат во чевелот од дилерот кој им дели со разделник. Потоа тој изјавува замена на картичките во следното коло. Еверт, има нов сет на претходно измешани карти, претходните се отстранети. Треба да се направи дополнително мешање пред да се стават нови картички во чевелот.

Во блек џек во живо, играчот влегува на масата и го чека следниот играч. Потоа тие го ставаат својот облог, кој обично е чип што се става на позиција за обложување. Во ред е да се поставуваат различни чипови на различни позиции истовремено. Има тајмер за да покаже колку време за обложување останува. Сите играчи мора да ги потврдат своите облози или преку копчето Потврди или поставката за автоматска потврда. Некои казина стандардно дозволуваат автоматска потврда, така што во овој случај, копчето Потврди не е достапно. Оваа функција може да се исклучи во поставките за играта.

На крајот од секое коло, исплатите за победничките облози се ослободуваат. Нова рунда започнува по сигналот Нема повеќе облози. Играчите можат да ставаат облози или да го притиснат копчето Rebet. Ако некој сака да прескокне кривина, не се мачи да стави облог на масата. По поставувањето и потврдувањето на главниот облог, играчите ги отвораат вратите за повеќе облози каде што следуваат дополнителни облози. За да преземат акција по рундата, играчите можат да користат копчиња како што се Сплит, Двојно, Застанете, Осигурување или Погоди. Играчот автоматски го зазема штандот ако не направи никаков потег. Ако изберат Двојно, нивното салдо се намалува за еднаков износ од нивниот облог, но главниот облог се удвојува. Колото е завршено кога играчот на табелата ќе постигне над 21 (биста). Дилерот нема да извлече повеќе карти.

Како да победите на неограничен блек џек: стратегија за неограничен блек џек

За да ја совладате стратегијата за неограничен блек џек во живо, прво знајте кога да удрите или да стоите, да разделите парови, да удвоите, да се осигурате или да се предадете. Да претпоставиме дека имате предност над куќата. Нема потреба да се дели или удира. Во случај да почувствувате дека има нула шанса да го победите дилерот, тогаш можете да се предадете или да се преклопите. Во повеќето случаи, дилерот не влече повеќе карти по 16 или 17. Но, секоја специфична казино во живо страницата има ограничувања во зависност од верзијата на Блек Џек. Еве повеќе чекори што треба да ги преземете за да ги зголемите вашите шанси да победите жив дилер.

Предајте се
Вратете се на тешки збирови освен ако немате 16 предавања наспроти 9 преку Аце
Не се предавајте освен ако не добиете 15 предавања наспроти 10

Секој неограничен блек џек ви нуди шанса да се предадете. Бидете сигурни да потврдите со софтверот на казиното пред делењето на картичките.

Како да се игра неограничен блек џек: Правила за неограничен блек џек
Подели

Подели

Секогаш разделувајте ако имате раце на асови. Заборавете на опцијата сплит ако имате 10-ки. Со пар 9-ки, може да се разделите со дилерот 2, 3, 4, 5, 6, 8 и 9, но да се спротивставите на дилерот 7. Секогаш делете кога имате 8-ки. Удри освен ако не држите пар 7-ки, 6-ки, против дилерот 2 до 7 и 2 до 6 соодветно. За парови од 5-ки и 4-ки, поделете се на дилерот 5 на 9, и 5 и 6 соодветно; инаку удри. Потоа, паровите од 3 и 2 секогаш се делат против 2 на 7. Во спротивно, треба да удрите.

Подели