Прагматично соопштение за играње: паѓа и добива бонус награда

Pragmatic Play

2021-12-13

Eddy Cheung

Мобилните казина во живо се најновиот тренд. Тие нудат некои од најприфатените казино игри на мобилни телефони. За да внесат повеќе играчи во комбинацијата, тие често нудат огромни наградни фондови и падови и добиваат бонус награди за играчите. И тоа е местото каде што прагматичната игра прави име.

Прагматично соопштение за играње: паѓа и добива бонус награда

Пред неколку месеци тие го објавија нивното лансирање на бонус награди за капки и освојувања во Италија. Прагматичното играње е една од најпознатите содржини обезбедени во онлајн казино игри индустрија во живо, а оваа објава има масовно влијание на италијанскиот пазар.

Услови и правила за учество

Pragmatic Play, исто така, објави огромен награден фонд од 150.000 евра за бонус добивки. Играчите од Италија ќе можат да учествуваат на овој настан и да ги исполнат условите со шанса да добијат дел од тој награден фонд.

Настанот за награда за бонус падови и победи се планира да трае четири последователни месеци. Тоа значи дека на овој настан ќе има вкупно 600.000 евра. 


Паричната награда ќе биде распределена во текот на овој 4-месечен период. Играчите можат да учествуваат на неделниот турнир за да обезбедат повисоко место на креветот и исто така да добиваат дневни капки за да ги максимизираат нивните парични награди.


Се вели дека титулите-учеснички се ротираат еднаш месечно. И настанот ќе биде активен на некои од водечките слотови на прагматична игра како што се големите мегавати на носорог, слатката Bonanza итн.


Pragmatic Play е посветена на понудата награди за нивниот лојален клиент преку капки и победи на настанот и исто така држете ги ангажирани во игрите. И со толку голем награден фонд, секој играч ќе има шанса да ужива во игрите и да остане на врвот за да обезбеди парче од колачот.

Како водечки снабдувач на казино и бинго игри во живо, тие се произведуваат до 5 нови слотови секој месец.

Бидејќи падовите и победите се одлична можност за освојување награди, на играчите им се советува секогаш да ги насочуваат очите кон најдобрите онлајн казина во живо во 2021 година.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести