Топ 10 Live Mega Sic Bo Казино Во Живо

Pragmatic Play's Mega Sic Bo е Sic Bo игра која беше објавена во 2020 година. Со новото вртење на класичното играње Sic Bo, играта е вообичаена и со другите одлични даватели на софтвер за казино во живо.

Оваа игра во живо користи единствен метод на Mega Multiplier со исплати до илјада пати повеќе од влогот. Live Mega Sic Bo има неверојатен кориснички интерфејс и студиско поставување. Достапен е разговор во живо, а на играчите им се достапни статистиките од минатите ролови.

Live Mega Sic Bo има опции за интерфејс за повторно обложување, автоматско играње и двојно обложување. Исто така, играта во живо има детални мапи и статистика за да им помогне на играчите да направат информирани облози. Примарниот и единствен оперативен јазик на табелата за игри во живо е англискиот. Нема достапни табели на мајчин јазик за играта Live Mega Sic Bo од Pragmatic Play. Сепак, поединците можат да го менуваат јазикот на интерфејсот на играта за да одговараат на нивните преференции преку прелистувачите.

Што е Live Mega Sic Bo?Како да играте Mega Sic Bo во живоИсплати на Mega Sic Bo во живо
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Што е Live Mega Sic Bo?

Што е Live Mega Sic Bo?

Прагматична игра прво навести можноста за развој на а во живо казино игра со мултипликатори на почетокот на 2020 година. Играта е традиционална азиска игра без драстични прилагодувања направени од развивачот. Прагматичната игра обично се држи до основите и додава малку вкус. Но, кога се споредува играта со други од различни добавувачи, стапките на исплата не мора да бидат исти.

Супериорниот квалитет на видеото и иновативното видео емитување во куќата го разликуваат најновиот додаток на Pragmatic Play најдобрите казина во живо. Live Mega Sic Bo е нова варијација на античка игра која целосно зависи од среќата и исходот од три фрлања на коцки.

Што е Live Mega Sic Bo?
Како да играте Mega Sic Bo во живо

Како да играте Mega Sic Bo во живо

Поединци внесуваат а прекрасно казино студио во живо облечени во темноцрвена и златна боја секогаш кога ќе ја започнат играта во казино во живо на Pragmatic Play. Студиото е примарно под влијание на азискиот стил, како што се најчестите Sic Bo казино игри во живо.

Живи дилери седнете пред тркалезна маса со шекерот за коцки во центарот. Под видео преносот има поставка за обложување. На почетокот може да изгледа не многу удобно. Меѓутоа, кога некој ќе помине низ облозите еднаш или двапати, ќе се чувствува поудобно обложување. Целта е да се предвиди исходот од фрлањето на коцките. Почетокот на времето за обложување е означен со зелена лента. Играчите имаат дваесет секунди да го стават својот круг облог.

Распоредот содржи педесет и две места за обложување и им овозможува на играчите да се обложуваат на едно или повеќе истовремено. Играчите можат да се обложуваат на исходот од една, две или сите три коцки. Пари или коефициенти, збирки, мали или големи, и двојки и тројки, се некои од облозите достапни во Live Mega Sic Bo.

Правилата за Live Mega Sic Bo

Играчите имаат ограничено време да изберат една од вредностите на монетите и да ја стават на маса за време на играта. Учесниците можат да се обложуваат на исходот од една, две, три коцки или која било комбинација. Секој облог што поединецот го става е прифатен додека не истече тајмерот.

Играта доделува множители на случајни локации за обложување откако обложувачите ќе завршат со своите облози. Бројот на покренати места и колку е избран по случаен избор. Сепак, постои ограничување на тоа колку специфични позиции за обложување може да се помножат со множителот.

Се користи шекер за коцки со стаклена купола. Три коцки се принудени да се тркалаат и да скокаат во шејкерот кога машината е вклучена. Кога тресењето ќе престане, дилерот го покажува резултатот од кругот. Играчите ја добиваат соодветната парична награда кога ќе се случи еден од нивните облози.

Што е суштинско за играчите да знаат?

Со секое коло, обидете се да покриете што е можно повеќе можности за обложување. Играта ги охрабрува учесниците да го користат овој метод, но мора да се внимава да не изгуби премногу пари за да остане профитабилен. Исто така, ризикот и враќањето треба внимателно да се избалансираат во најдобрите тактики на Mega Sic Bo. Играчите можат да стават три облози со различни коефициенти, на пример. Ова им дава шанса на играчите да освојат значителна победа, додека ги ограничува нивните трошоци со оградени игри со низок ризик.

Како да играте Mega Sic Bo во живо
Исплати на Mega Sic Bo во живо

Исплати на Mega Sic Bo во живо

Исплатите се малку пониски во споредба со редовните шанси за обложување Sic Bo. Сепак, на ова се спротивставуваат множителите, кои во голема мера може да ги зголемат добивките.

 • Малиот/Големиот плаќа 1:1, исто како парниот/непарниот.

 • Double и Triple плаќаат соодветно 8:1 и 150:1.

 • Секоја тројка плаќа 30:1, а Вкупно 4 или 17 плаќа 50:1.

 • Вкупно 5 или 16 плаќа 20:1, Вкупно 6 или 15 плаќа 15:1

 • Вкупно 7 или 14 плаќа 12:1

 • Вкупно 8 или 13 плаќа 8:1

 • Другите исплати се 6:1 за вкупно 9 или 12,

 • Вкупно 10 или 11 плаќа 5:1

 • Комбинацијата плаќа 5:1

 • Слободен плаќа 1:1.

  Сè се собира до RTP од 97,22%, што е споредливо со конкуренцијата во онлајн казиното со дилер во живо. Ова не важи за четирите облози за парни пари (мали/големи, парни/непарни, итн.). Процентот на работ на куќата на другите облози варираат, но 95,47 проценти е далеку најнизок. Кога се комбинираат, кој било од овие облози може да плати значително повеќе. Најнискиот облог е 0,5 долари, а највисокиот е 5.000 УСД.

Исплати на Mega Sic Bo во живо