Топ 10 Push Gaming Казино Во Живо

Push Gaming, исто така познат како Big Time Gaming доаѓа од Австралија. За прв пат се појави во 2011 година. Главниот фокус на оваа група на истомисленици беше развојот на софтвер за онлајн казина. Компанијата неодамна вклучи развој и ослободување на слотови и игри насочени кон пазарот за игри.

Најнови вести

Push Gaming се проширува во ОК
2020-11-01

Push Gaming се проширува во ОК

Push Gaming, развивач на B2B игри, потпиша партнерство со Gamesys Group, кој е врвен оператор во Обединетото Кралство, во договор за содржина што ќе го пренесе својот целосен пакет наслови во живо со списокот на брендови на операторот. Што ги прави едни од најпопуларните казино во живо даватели на услуги.