Топ 10 Live Cow Cow Baccarat Казино Во Живо

SA Gaming, основана во 2009 година, е едно од најпознатите студиа за дилери во живо за онлајн казина во Азија. За разлика од врвните казина во живо кои нудат разновидна палета на типови на игри, како што се игри, SA Gaming ги насочи своите напори на најпопуларните онлајн игри во Азија. Cow Cow Baccarat е меѓу најдобрите игри во живо.

Пар странични облози се достапни во играта Бакара со дилер во живо. Тоа е најдобрата игра во живо за играчот да победи. Тие мора да ја изберат вистинската страна помеѓу играчот и банкарот. Вкупните поени на победничкиот тим одредуваат дали ќе победи или изгуби. Платформата SA Gaming, за разлика од многу други табели со дилери во живо, нема опција за користење разговор во живо. Сепак, преку употреба на интегриран механизам за повратни информации, гејмерите можат да го оценат целото искуство.

Како да се игра Live Cow Cow BaccaratИсплати во живо за крава Бакара
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да се игра Live Cow Cow Baccarat

Како да се игра Live Cow Cow Baccarat

Професионалните дилери се при рака да бидат домаќини на врвни казино игри во живо. Непрекинато проследување е достапно на компјутери, Mac и мобилни платформи. Друга разлика помеѓу оваа и табелите за дилери во живо на добавувачите на конкурентите лежи во карактеристиките познати како „мини-игра“. Тие им овозможуваат на играчите да постават дополнителна игра на истиот главен екран, а потоа да ја вклучат заедно со постоечката сесија. Играчите исто така можат да ги менуваат јазичните опции во оваа игра со казино во живо, да менуваат од целосна HD во нормална дефиниција за да добијат поконзистентен пренос и да ги менуваат ограничувањата на табелата со сесијата што веќе работи.

Правилата на жива крава крава Baccarat

Cow Cow Baccarat од провајдерот на софтверот SA игри е игра во живо со осум палуби и правила за обложување крава крава. Кредитот на играчот треба да биде еднаков или поголем од x9 износот што го обложил. Објаснувањето за ова е едноставно. Во случај облогот Cow Cow да претрпи загуба, учесниците ќе изгубат x9 од целиот свој влог. Облогот Cow Cow се става заедно со облозите Player и Banker. Неговата исплата се одредува според исходот од основната игра и кумулативните поени.

Страничниот облог се заснова на традиционалните живо бакара, која е игра со која повеќето луѓе се запознаени. Едниот облог за крава е на играчот, додека другиот е на банкарот. Избраната локација мора да ја добие основната игра за да победи кој било облог за крава. Кога ставате облог, коцкарот треба да биде претпазлив бидејќи може да изгуби и до девет пати од нивната оригинална сума.

Двата облози за крава крава победуваат и губат врз основа на вкупните поени на победничката екипа. Освен во случај на победа од девет поени, ако поединецот ја избере соодветната страна, тој или таа ќе победи со коефициент еднаков на бројот на освоени поени. Ако обложувачот победи со девет поени, тој или таа мора да плати такса од 5%, што одговара на победа од 8,45 спрема 1. Ако играчот избере погрешна страна, тој мора да плати сума еднаква на производот на неговиот почетен облог и вкупните поени на победничката страна. Тоа е турканица ако резултатот е нерешено.

Како да се игра Live Cow Cow Baccarat
Исплати во живо за крава Бакара

Исплати во живо за крава Бакара

Најдобрите игри во живо во казина во живо имаат многу висока стапка на исплата. Ова е една од причините зошто луѓето сакаат да играат жива крава бакара. Играта во живо може да се игра и на мобилен уред, што ја прави многу корисна и брза за играње во SA Gaming. Играч 7 наспроти банкар 6 е конечниот резултат по облогот од 1$ на Кравата Играч. Играчот ќе добие 7 долари како награда. Ако играчот се обложи 1 $ на Player Cow Cow и конечниот резултат е Играч 7 наспроти Банкар 8, играчот губи 8 $. Играч 5, банкар 9 е крајниот резултат ако играчот се обложи 1 долар на кравата на банкарот. Победникот ќе добие 8,45 долари.

Интерфејсот на SA Gaming се чини дека е малку пренатрупан. За да научите како ефикасно да ја прелистувате страницата, од друга страна, потребни се само неколку моменти. Единствената мана е што нема природен изглед. Cow Cow Baccarat, од друга страна, го компензира својот недостаток на функционалност плус дополнителни приспособливи алатки со опцијата да ги проверите другите табели Baccarat од SA Gaming додека ја одржувате сегашната сесија. Однесувањето на дилерите е одлично и неодамна стана предност.

Исплати во живо за крава Бакара