Топ 10 SG Gaming Казино Во Живо

SG Gaming е водечка софтверска компанија за казина. Тие обезбедуваат голем избор на производи. Тие вклучуваат софтвер за спортско обложување и киоск за исплата. Компанијата за прв пат беше основана како производители на машини за овошје, под името Barcrest во 1968 година. Оттогаш, тие прераснаа во добро познати играчи во оваа индустрија.