About LiveCasinoRank

Нашата приказна

Создадовме веб-локација што сите ја чекавме - сигурна, независна, непристрасна страница за преглед на казино во живо.

Основачите знаеја дека нешто недостасува на пазарот и ја обединија оваа страница во 2017 година. Откако компанијата беше основана, таа бележи брз раст и еволуираше во една од најпочитуваните веб-страници за рангирање во индустријата.

Тим од експерти за казино, со комбинирано 25-годишно искуство, кој има за цел да им ги обезбеди на играчите сите информации потребни за да го започнат нивното искуство со коцкање.

Нашата мисија

Големото прашање таму - кое казино е најдобро за мене? Ова може да биде незгодно, но таму е совршеното казино само за вас, без да мора да правите мачни истражувања.

Таму доаѓаме.

Може да биде тешко и огромно да се знае од каде да се започне, со сите различни игри, бонуси, понуди и даватели на казино. Поради тоа колку е неизвесност во индустријата, доаѓаме за да им го олесниме искуството со коцкање на играчите.

Секој ден, ние влегуваме во работа, работиме на нашата мисија - која не е само да ве водиме, туку и да ви помогнеме да ја прилагодите вашата авантура.

Нашето јадро

Ние се стремиме да бидеме од корист и услуга на информации за сите играчи ширум светот. Нашиот код на работа е едноставен:

Искреност: Ние гарантираме чесност во сè што правиме и даваме вистински факти и вистински информации што се собрани од нашите експерти

Знаење: Сето знаење што го добивме низ годините, сакаме да ви го дадеме. Работиме напорно за да се увериме дека сите вести, водичи и прегледи се проверени со факти и ажурирани.

Грижа: Ние се грижиме за нашите играчи и се грижиме да ја обезбедиме сета помош што можеме да ја дадеме на нашата веб-страница. Иако коцкањето може да биде многу забавно и возбудливо, исто така може да предизвика сериозна штета. Ние многу сериозно ги сфаќаме одговорните зависности од коцкање и тука сме да помогнеме.

Нашата визија

Нашата визија се заснова на ефикасноста - затоа играчите можат да уживаат во нашата страница каде што се собира сè. Сакаме да се опуштите и да уживате во казиното што најмногу ви одговара.

Наша цел е да го направиме изборот на казино најлесната работа во светот и да бидеме центар за секое казино. И погрижете се играчите да ги имаат сите основни алатки кога влегуваат во светот на коцкањето.

Контактирајте не

Ние би сакале да слушнеме од вас!

Без разлика дали имате предлози или прашања, ние секогаш ќе бидеме тука да ве слушнеме.

Можете да ни испратите е-пошта на info@casinorank.com, а ние ќе се вратиме со вас наскоро.