Преглед на игри со дилер во живо Betmaster - Affiliate Program

BetmasterResponsible Gambling
CASINORANK
8.99/10
БонусБонус за добредојде до $700 + 40 бесплатни вртења
Казино и спортско обложување
Виртуелни спортови
Вртења без лојалност
PNP во Финска
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Казино и спортско обложување
Виртуелни спортови
Вртења без лојалност
PNP во Финска
Betmaster is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Партнерите можат да се приклучат на програмата Betmaster Affiliate и да ги искористат предностите на плановите за провизија Revshare, CPA и Hybrid. Сè што треба да направат е да се регистрираат за сметка, а откако ќе бидат одобрени можат да почнат да го промовираат брендот и да заработуваат.

Компанијата нуди ажурирања на статистиката на час и тие исто така ќе испраќаат месечни извештаи до партнерите. Тие ја плаќаат својата провизија до 11-ти секој месец.

Компанијата не поставува ограничување на тоа колку пари можат да заработат партнерите. Постојат неколку начини на кои партнерите можат да останат информирани за производите и услугите. Тие користат е-пошта за да ги информираат партнерите за сосема нови производи и услуги.

Партнерите можат да избираат од удел на приход, цена по набавка или хибрид. Уште повеќе, тие нудат приспособени програми кои одговараат на локацијата на секој партнер и на напорите за маркетинг. Секој партнер ќе има партнерски менаџер со кој ќе може да контактира секогаш кога ќе му треба помош.

Секој план има свои придобивки, но планот за споделување на приходи нуди повеќе предности во споредба со другите, особено за новите играчи. Партнерите кои ќе го изберат планот за споделување на приходите ќе заработат дел од нето приходот од игри на нивниот играч во текот на целиот животен век на нивната сметка.

Од друга страна, CPA нуди еднократна исплата, додека со Уделот на приходите нема ограничувања бидејќи заработката доаѓа од сите производи. На пример, кога упатениот играч ќе депонира во едно казино и следи дека со депозит во друго казино во истата група, играчите на CPA ќе добијат единечна исплата, додека со план за удел на приходи ќе имаат корист од двете пријавувања.

Повеќето филијали го користат моделот за споделување на приходите поради оваа причина и тие можат да го максимизираат својот потенцијал за заработка. Партнерите можат да заработат бесконечна сума на пари, а точната сума ќе зависи од играчите што ги испраќаат и активноста на тие играчи.

Партнерите можат да ги проверат своите информации за плаќање кога ќе се логираат на нивната сметка и тие можат да ги видат овие информации прикажани на почетниот екран.

Начините на плаќање може да се променат со посета на делот Финансии и кликнување на Инструкции за плаќање.

Во делот за маркетинг, партнерите можат да најдат маркетинг материјали. Медиумската галерија нуди мноштво материјали за да им помогне да ги промовираат своите брендови и да ја зголемат својата заработка. Сите материјали може да се приспособат и прилагодат на темата и стилот на страницата.

Филијалата на Betmaster Casino се нарекува Betmaster Partners и тие ги промовираат следните брендови Betmaster, Casinoins и Bongo Casino.