Cookie Policy

Што е колаче?

Колачињата се форми на податоци што се собрани од IP-адресата на корисникот. Регистрира и запомнува кои веб-локации ги посетил корисникот. Употребата на колачиња на веб-локациите помага во општото функционирање на веб-локацијата и гарантира дека сè работи правилно.

Како користиме колачиња

Оваа политика се однесува на веб-локацијата livecasinorank.com, како и на другите домени поврзани со брендот. Во LiveCasinoRank, употребата на колачиња е за да се обезбеди непречено функционирање на веб-страницата.

Колачињата што се користат на LiveCasinoRank не зачувуваат никакви лични информации како што се името, адресата или деталите за плаќање на корисникот. Колачињата корисниците можат да ги исклучат во секое време, во делот за поставки на прелистувачот. Забележете дека веб-локацијата и некои функции може да не работат како што е предвидено ако сите колачиња се исклучени.

Основни колачиња

Основните колачиња се неопходни за основната функционалност на веб-локацијата. Корисникот може да ги исклучи во делот за поставки на прелистувачот, но тоа може да резултира со тоа LiveCasinoRank да не може да ги претстави услугите и општа намена како што е наменето. На LiveCasinoRank не му е потребна согласност од корисникот за да се активираат овие колачиња.

Несуштински колачиња

Несуштинските колачиња не се неопходни за основната функционалност на веб-локацијата, иако тие навистина го подобруваат општото корисничко искуство. Несуштинските колачиња се главно собирачи на статистика, како што е броењето на корисници, како и начинот на навигација на корисниците на веб-локацијата.

Колачиња кои се користат на оваа веб-локација

Во LiveCasinoRank, следните колачиња што ги користиме се:

Google Analytics - Ова е алатка за маркетинг оптимизација која собира општи информации за корисниците кога ја посетуваат веб-локацијата. Ќе даде податоци за тоа колку долго корисникот бил на страницата, кои страници и колку корисници во различни временски распони. Овие приватни информации никогаш не се чуваат.

Matomo - Друга маркетинг алатка е алатката за оптимизација на маркетингот Matomo. Тоа ни овозможува да видиме општи информации за корисниците и помага во оптимизација на веб-локацијата според тоа кој ја посетува.