Преглед на игри со дилер во живо Gunsbet - Games

GunsbetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
БонусБонус $300 +100 бесплатни вртења
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Gunsbet is not available in your country. Please try:
Games

Games

Казиното во живо е најновиот тренд во индустријата за онлајн казино. Играчите сакаат да гледаат вистински крупиери како ги мешаат картите пред нив и го вртат рулетот. Ова додава посоцијален елемент на целото искуство и тоа е една од најдобрите карактеристики на игрите во казино во живо.

Блек Џек во живо

Блек Џек е популарна игра што играчите можат да го најдат во делот Казино во живо во казиното Gunsbet. Ова е едноставна игра за играње и играчите имаат неколку различни опции за победа. Идејата на играта е да се добие рака што е поблиску до 21, повисоко од дилерите без да пропадне. Играчот е првиот што ја заврши својата рунда и тие имаат неколку опции да ја подобрат својата рака. Од друга страна, дилерот може да користи само две дејства, да удри и да стои.

И уште повеќе, тие ќе мора да следат одредени правила иако имаат поволна рака. Предлагаме играчите да ги научат основните правила пред да одлучат да играат за вистински пари. За да ги прочитате правилата за играње Блек Џек, играчите можат да ја следат оваа врска.

Еве список на сите игри со блек џек во живо во казиното Гансбет:

 • Еден Блек Џек
 • Блек Џек партија
 • Блек Џек К
 • Блек Џек А
 • Punto Banco
 • ВИП платина
 • Голем ВИП
 • Блек Џек А
 • Блек Џек Б
 • Блек Џек Ц
 • Блек Џек Д
 • Блек Џек Е
 • Блек Џек Икс
 • Блек Џек Г
 • Блек Џек Х
 • Блек Џек I
 • Блек Џек Ј
 • Блек Џек Ф
 • Блек Џек У
 • Блек Џек Б
 • Блек Џек Ц
 • Блек Џек Д
 • Блек Џек Е
 • Блек Џек Г
 • Блек Џек Х
 • Блек Џек I
 • Блек Џек Ј
 • Блек Џек К
 • Блек Џек ВИП Л
 • Блек Џек О
 • Блек Џек П
 • Блек Џек Р
 • Блек Џек К
 • Блек Џек З
 • Блек Џек Л
 • Блек Џек М
 • Блек Џек Б
 • Блек Џек Ц
 • Блек Џек Д
 • Блек Џек Е
 • Блек Џек Ф
 • Блек Џек Г
 • Блек Џек 1
 • Блек Џек 2
 • Блек Џек 3
 • Блек Џек 4
 • Блек Џек 7
 • Блек Џек Класик 8
 • Блек Џек Класик 9
 • Блек Џек 12
 • Блек Џек 10
 • Блек Џек 11
 • Блек Џек 13
 • Блек Џек 14
 • Блек Џек 15
 • Блек Џек 16
 • Блек Џек 17
 • Блек Џек 18
 • Брзински Блек Џек 19
 • Блек Џек 20
 • Блек Џек 21
 • Блек Џек 22
 • Блек Џек 23
 • Блек Џек 24
 • Блек Џек 25
 • Блек Џек Класик 26
 • Блек Џек Класик 27
 • Блек Џек Класик 28
 • Блек Џек Класик 29
 • Блек Џек Класик 30
 • Блек Џек Класик 31
 • Блек Џек Класик 32
 • Брзински Блек Џек 33
 • Брзински Блек Џек 24
 • Блек Џек Класик 35
 • Блек Џек Класик 36
 • Блек Џек Класик 37
 • Блек Џек Класик 38
 • Блек Џек Класик 39
 • Брзина Блек Џек Класик 32
 • Блек Џек Класик 40
 • Блек Џек Класик 42
 • Блек Џек Класик 4
 • Блек Џек Класик 44
 • Блек Џек Класик 45
 • Блек Џек Класик 46
 • Блек Џек Класик 47
 • Блек Џек Класик 48
 • Блек Џек Класик 49
 • Блек Џек Класик 50
 • Блек Џек Класик 51
 • Блек Џек Класик 52
 • Блек Џек Класик 53
 • Блек Џек Класик 54
 • Блек Џек Класик 55
 • Блек Џек Класик 56
 • Блек Џек Класик 57
 • Блек Џек Класик 58
 • Блек Џек Класик 59
 • Блек Џек Класик 60
 • Блек Џек Класик 61
 • Блек Џек Класик 62
 • Блек Џек Класик 63
 • Блек Џек Класик 64
 • Блек Џек Класик 65
 • Блек Џек Класик 66
 • Блек Џек Класик 67
 • Блек Џек Класик 68
 • Блек Џек Класик 69
 • Блек Џек Класик 70
 • Блек Џек Класик 71
 • Брзина Блек Џек ВИП А
 • Брзина Блек Џек VI Б
 • Брзина Блек Џек ВИП Д
 • Блек Џек 11
 • Блек Џек 12
 • Блек Џек 14
 • Блек Џек 15
 • Блек Џек 16
 • Блек Џек во живо
 • Неограничен Блек Џек Авто Сплит
 • Сите залог Блек Џек
 • Италијански Блек Џек 1
 • Италијански Блек Џек 2
 • Italiano Блек Џек ВИП
 • Ројал Блек Џек
 • Брзина Блек Џек
 • Брзински Блек Џек 20
 • Брзински Блек Џек 21
 • Брзински Блек Џек 23
 • Брзински Блек Џек 25
 • Брзински Блек Џек 26
 • Брзински Блек Џек 27
 • Брзински Блек Џек 28
 • Брзински Блек Џек 29
 • Брзински Блек Џек 3
 • Брзински Блек Џек 34
 • Брзински Блек Џек 9
 • Соаре Блек Џек 1
 • Soire Блек Џек ВИП
 • Блек Џек Алфа
 • Блек Џек Бета
 • Азур Блек Џек 6
 • Азур Блек Џек 7
 • Азур Блек Џек 4
 • Азур Блек Џек 10
 • Азур Блек Џек 5
 • Азур Блек Џек 3
 • Азур Блек Џек 9
 • Азур Блек Џек 2
 • Азур Блек Џек 8

Ако некој е љубител на играње Блек Џек во живо во казиното Gunsbet, можеби ќе му се допадне уште едно возбудливо казино во живо како 22Bet.

Рулет во живо

Рулетот е една од највозбудливите игри играчите можат да најдат во делот Казино во живо. Играњето рулет со дилер во живо носи искуство што е многу подобро од играњето само со компјутер. Играчите можат да разговараат со дилерот и со другите играчи додека чекаат белата топка да слета на одреден број.

Рулетот можеби изгледа како комплицирана игра, но е многу едноставна кога играчите ги разликуваат правилата. Добро е да се знаат различните видови облози што играчите можат да ги стават и шансите за тие облози. Секој што сака да чита за правилата за рулет може да ја следи оваа врска.

Еве список на сите игри со рулет во живо во казиното Gunsbet:

 • Рулет
 • Azure рулет
 • Молња рулет
 • Мега рулет
 • ВИП рулет
 • Рулетка во живо
 • Рулет со двојна топка
 • Извонреден рулет
 • Брзински рулет
 • Автоматски рулет
 • Рулет Прво лице
 • Auto La Partage
 • Арапски рулет
 • Deutsches Roulette
 • Лондонски рулет
 • Норшки рулет
 • Рулет франкофон
 • Ruleta en Vivo
 • Суомалаинен Рулети
 • Турски рулет
 • 24/7 рулет
 • Автоматски рулет класичен 1
 • Автоматски рулет класичен 2
 • Автоматски брзина на рулет
 • Брзина на автоматски рулет 2
 • Блаже рулет
 • Автоматски рулет ВИП
 • Автентичен рулет
 • Автоматски рулет Duo
 • Казино кат рулет
 • Рулет за лоби
 • Голем рулет
 • Автентично рулет Кралско казино
 • Надворешен рулет
 • Автоматски рулет
 • Рулет Портомазо
 • Swintt рулет
 • Во живо – Рулет А
 • Брзински рулет
 • Дојче рулет
 • Макао рулет
 • Руски рулет
 • Рулет во живо
 • Oracle казино рулет
 • Портомазо казино рулет
 • Престиж Авто Рулет
 • Рулет во живо
 • Рулет во живо
 • Апсолутно црно
 • Апсолутен Браун
 • Oracle Blaze
 • Портомазо ВИП
 • Портомазо казино рулет 24/7
 • Американски рулет
 • Брисел рулет во живо
 • Рулет во живо
 • Рулет Италијана во живо
 • Фудбалски рулет
 • Индиски рулет
 • Ролета Бразилеира
 • Европски бинго рулет
 • Американски бинго рулет
 • Апсолутно бело

Бакара во живо

Бакара е игра со карти што играчите можат да го најдат во делот Казино во живо. Ова е едноставна игра за играње и е една од игрите каде играчите не мора да носат многу одлуки за да ја играат. Рундата ја води дилерот во живо и единствената одлука што играчите можат да ја донесат е големината на нивниот облог и на кого ќе се обложуваат. Идејата на играта е да се добие рака која изнесува вкупно 8 или 9, а има вкупно три облози, облог на играчот, облог на банкар или облог на нерешено.

Во овој момент, Gunsbet има само една варијанта на Baccarat, а тоа е:

 • Swintt Tiger бонус Baccarat

Во живо Сик Бо

Sic Bo е уште една интересна игра играчите можат да најдат во делот Казино во живо во казиното Gunsbet. Ова е исто така едноставна игра каде играчите треба да го предвидат исходот на коцките. Има различни исходи од коцките и различни облози играчите можат да стават. Затоа им предлагаме на играчите да ги научат барем основните правила пред да одлучат да играат за вистински пари. Секој што сака да ги прочита правилата за играње Live Sic Bo може да го следи овој линк.

Еве список на сите Live Sic Bo игри во казиното Gunsbet:

 • Мега Сик Бо
 • Сик Бо
 • Сик Бо Делукс
 • Сик Бо змејови
 • Сик Бо Макао
 • Супер Сик Бо

Покер во живо

Покерот е доста популарна игра меѓу играчите и секој што ужива во оваа игра може да најде различни варијанти на истата во делот Live Casino во казиното Gunsbet. Покерот е игра тоа е предизвик за некои играчи и тоа е една од причините зад неговата огромна популарност. Играчите треба да ги научат правилата на играта, особено ако сакаат да играат за вистински пари. Секој што сака да прочита за правилата за играње покер во живо може да ја следи оваа врска.

Еве целосен список на сите игри покер во живо во казиното Gunsbet:

 • Кариби покер
 • Оаза покер
 • Треј покер
 • Обложувајте се на покер
 • Карибите Студ покер
 • Казино Студ покер
 • Hold'em покер
 • Холдем покер 3
 • Џокер покер
Gunsbet објави еден од најперспективните проекти за соработка во својата историја
2021-09-18

Gunsbet објави еден од најперспективните проекти за соработка во својата историја

Гансбет - еден од најдобро оценет онлајн казино платформи на современиот пазар, неодамна се пријави за соработка со SoftSwiss – платформа која поседува една од најнапредните спортски книги во индустријата. 

Објава на платформата за спортски книги на Алфа филијали на казиното Gunsbet
2021-08-13

Објава на платформата за спортски книги на Алфа филијали на казиното Gunsbet

Алфа филијалите се веројатно една од најголемите придружни програми на Казино кои работат само со највисоко рангираните казино. Тие го започнаа своето патување од почетокот на 2021 година. И до денес, компанијата е позната по тоа што ги претставува некои од најдобрите онлајн казина таму.