me88 Казино Во Живо Преглед - Promotions & Offers

me88Responsible Gambling
CASINORANK
7/10
Бонус
Најбезбедна платформа за повлекување и постигнување ВИП
Горд спонзор на две музички спотови од Namewee
Лесна функција за наплата
Добијте го бонусот
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Најбезбедна платформа за повлекување и постигнување ВИП
Горд спонзор на две музички спотови од Namewee
Лесна функција за наплата
me88
Добијте го бонусот
Promotions & Offers

Promotions & Offers

Многу различни промоции и понуди се достапни во казиното me88. Играчите кои се регистрираат за нова сметка имаат право на многу дарежлив бонус за добредојде што ќе го зголеми нивното салдо и ќе им овозможи да ја продолжат својата игра. Подоцна, како редовни, играчите можат да бараат многу различни бонуси кои се секогаш достапни во казиното.

Конор Мек Грегор 200% бонус за добредојде

Играчите, кои ќе се регистрираат за нова сметка и ќе го направат својот прв депозит, имаат право на дарежлив бонус за добредојде во казиното me88. За да бидат работите уште поинтересни за играчите, бонусот за добредојде се пренесува преку првите три депозити што играчот ги прави на следниов начин:

 • Првиот пат кога играчот ќе направи депозит, ќе добие бонус за депозит од 30% до 200 MYR. Условите за обложување за оваа понуда се 16x.
 • Вториот пат кога играчот ќе направи депозит, тој ќе добие 70% бонус за депозит до MYR 300. Условите за обложување за оваа понуда се 20x.
 • Трет пат кога играчот ќе направи депозит, тој ќе добие 100% бонус за депозит до MYR 500. Условите за обложување за оваа понуда се 22x.

Бонусот може да се обложи на сите игри, освен за игрите што доаѓаат од провајдери на софтвер AllBet, 918KISS и MEGA888.

За да се квалификуваат за оваа понуда, играчите треба да депонираат најмалку MYR 50. Само откако ќе се исполни првиот депозит, играчите можат да побараат вториот и третиот бонус за депозит.

Играчите имаат 30 дена да ги исполнат условите за обложување, а секој што нема да го исчисти бонусот во ова време, ризикува да им се поништат средствата за бонус и добивките.

me88 Програма за миграција на ВИП бренд

Програмата за миграција на брендот me88 VIP важи за играчи кои не побарале бонус за добредојде во казиното. За да се квалификуваат за оваа понуда, играчите треба да депонираат најмалку 1.000 MYR и треба да бидат ВИП членови на други платформи. Тие ќе добијат бонус од 388 MYR со 5x барања за обложување. Учесниците на ВИП програмите за упатување можат да ја зголемат стапката на добивка до 10.888 MYR.

За да аплицираат за овој бонус, играчите треба да кликнат на „Примени сега“ на страницата за промоција и да го пополнат своето име, телефонски број и претпочитан провајдер. Потоа, играчите треба да контактираат со Поддршка за корисници и да обезбедат слика од екранот на нивното корисничко име и ВИП статус на друг бренд.

Промоција за миграција на брендот

Промота за миграција на брендот е достапна за нови играчи кои моментално играат во други брендови и кои не побарале депозит за добредојде во казиното me88.

Минималниот депозит што играчите треба да го направат за да се квалификуваат за оваа понуда е 100 MYR. Играчите ќе добијат 68 MYR со 5 пати повеќе од барањата за обложување. Бонусот може да се обложи на сите игри освен игрите што доаѓаат од AllBets, 918Kiss и Mega888.

Играчите треба да кликнат на „Примени сега“ на страницата за промоција откако ќе направат депозит. Играчите треба да го пополнат своето име, телефонски број и претпочитан провајдер и да контактираат со поддршката за корисници на me88 и да ја дадат сликата од екранот со корисничкото име и историјата на обложување на друг бренд.

ме88 Програма за упатување

me88 Програмата за упатување е достапна за сите регистрирани членови. За да се квалификуваат, од судиите се бара да го постигнат акумулираниот износ на депозит во рок од 30 дена. Постојните членови можат да упатат повеќе играчи за да добијат бонус за упатување.

Откако акумулираниот износ на депозит е 500 MYR, судијата ќе добие бонус од 58 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 58 MYR. Условите за обложување за оваа понуда се 8x.

Штом акумулираниот износ на депозит е 1000 MYR, судијата ќе добие бонус од 108 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 108 MYR. Условите за обложување за оваа понуда се 8x.

Штом акумулираниот износ на депозит е 8.000 MYR, судијата ќе добие бонус од 588 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 588 MYR. Условите за обложување за оваа понуда се 8x.

Откако акумулираниот износ на депозит е 16.000 MYR, судијата ќе добие бонус од 888 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 888 MYR. Условите за обложување за оваа понуда се 8x.

Откако акумулираниот износ на депозит е 28.000 MYR, судијата ќе добие бонус од 1.388 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 1.388 MYR. Условите за обложување за оваа понуда се 8x.

За да аплицираат за оваа понуда, играчите треба да ги поканат своите пријатели користејќи линк за упатување и да кликнете на „Примени сега“ на страницата за промоција откако судијата ќе го заврши барањето за депозит.

Судијата треба да стане ВИП во рок од 30 дена за да се квалификува, а тие треба да се пријават преку линкот за упатување на упатувачот.

 • Штом судијата ќе го достигне ВИП-нивото на Rose Gold, судијата ќе добие бонус од 1,888 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 1,888 MYR. Условите за обложување за овој бонус се 8x.
 • Штом судијата ќе го достигне златното ВИП ниво, судијата ќе добие бонус од 3,888 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 3,888 MYR. Условите за обложување за овој бонус се 8x.
 • Штом судијата ќе го достигне Платинум ВИП ниво, судијата ќе добие бонус од 5,888 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 5,888 MYR. Условите за обложување за овој бонус се 8x.
 • Штом судијата ќе го достигне Дијамантското ВИП ниво, судијата ќе добие бонус од 8,888 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 8,888 MYR. Условите за обложување за овој бонус се 8x.
 • Штом судијата ќе го достигне Кралското ВИП ниво, судијата ќе добие бонус од 10,888 MYR, а упатувачот ќе добие бонус од 10,888 MYR. Условите за обложување за овој бонус се 8x.

Членовите треба да упатат најмалку 10 пријатели во рок од 30 дена за да се квалификуваат за оваа понуда.

Неделен бонус за спасување

Неделен бонус за спасување е достапен за сите регистрирани членови во казиното и од нив се бара да аплицираат за оваа промоција за да се квалификуваат за награда.

 • Играчите од сите нивоа кои имаат неделна загуба помеѓу 5.000 MYR и 7.499 MYR ќе добијат бонус за враќање од 188 MYR со барања за обложување x10.
 • Играчите од сите нивоа кои имаат неделна загуба помеѓу 7.500 MYR и 9.999 MYR ќе добијат бонус за враќање од 238 MYR со барања за обложување x10.
 • Играчите на Silver VIP ниво што имаат неделна загуба од 10.000 MYR ќе добијат бонус за враќање до 588 MYR со 10x барања за обложување.
 • Играчите на ВИП-ниво на Rose Gold кои имаат неделна загуба од 10.000 MYR ќе добијат бонус за враќање до 688 MYR со 10x барања за обложување.
 • Играчите на златното ВИП ниво кои имаат неделна загуба од 10.000 MYR ќе добијат бонус за враќање до 888 MYR со барања за обложување 10 пати.
 • Играчите на Platinum VIP ниво кои имаат неделна загуба од 10.000 MYR ќе добијат бонус за враќање до 1.288 MYR со барања за обложување 10 пати.
 • Играчите на Diamond VIP ниво кои имаат неделна загуба од 10.000 MYR ќе добијат бонус за враќање до 2.288 MYR со 10x барања за обложување.
 • Играчите на Кралското ВИП ниво кои имаат неделна загуба од 10.000 MYR ќе добијат бонус за враќање до 3.888 MYR со барања за обложување 10 пати.

Бонусот добиен од оваа промоција важи 7 дена, а доколку играчите не ги исполнат условите за обложување, ризикуваат да ги загубат своите бонус средства и добивки.

FIFA World Cup 5 бесплатни проби на нас

FIFA World Cup 5 Free Trials On Us е промоција што е достапна за членовите кои немаат претходна облога на ниту една спортска игра. За да учествуваат, играчите треба да стават минимален износ од 300 MYR на нивните први 5 облози на кој било спортски настан во живо.

Бонусот важи 7 дена и играчите кои нема да ги исполнат барањата од него, ќе ги загубат своите бонус средства и добивките.

Среќни серии во англиската Премиер лига

Среќните низи во англиската Премиер лига е промоција што е достапна за сите играчи во казиното me88.

 • Играчите кои ќе стават облог од 1.000 MYR на минимум 8 натпревари ќе добијат бонус од 188 MYR со барања за обложување 8 пати.
 • Играчите кои ќе обложат 5.000 MYR на минимум 8 натпревари ќе добијат бонус од 388 MYR со барања за обложување 8 пати.
 • Играчите кои ќе обложат 20.000 MYR на минимум 8 натпревари ќе добијат бонус од 888 MYR со барања за обложување 8 пати.
 • Играчите кои ќе обложат 50.000 MYR на минимум 8 натпревари ќе добијат бонус од 1.288 MYR со барања за обложување 8 пати.
 • Играчите кои ќе обложат MYR 88,888 на минимум 8 натпревари ќе добијат бонус од 1,888 MYR со барања за обложување 8x.

me88 APP награди за лојалност

За да се квалификуваат за Me88 APP Loyalty Rewards, играчите треба да ја преземат мобилната апликација на нивниот iOS или Android уред. Играчите треба да имаат минимален депозит од 100 MYR за да се квалификуваат за наградата.

Играчите кои ќе го направат својот следен депозит користејќи ја апликацијата имаат право на уште повеќе награди.

 • Членовите на Silver VIP ниво, кои прават минимален депозит од 1.000 MYR користејќи ја апликацијата, ќе добијат бонус средства од MYR 8, со барања за обложување 5x.
 • Членовите на ВИП ниво на Rose Gold, кои прават минимален депозит од 1.000 MYR користејќи ја апликацијата, ќе добијат бонус средства од 18 MYR, со барања за обложување 5x.
 • Членовите на златното ВИП ниво, кои прават минимален депозит од 1.000 MYR користејќи ја апликацијата, ќе добијат бонус средства од 28 MYR, со барања за обложување 5x.
 • Членовите на Platinum VIP ниво, кои прават минимален депозит од 1.000 MYR користејќи ја апликацијата, ќе добијат бонус средства од 38 MYR, со барања за обложување 5x.
 • Членовите на Diamond VIP Level, кои прават минимален депозит од 1.000 MYR користејќи ја апликацијата, ќе добијат бонус средства од MYR 48, со барања за обложување 5x.
 • Членовите на Кралското ВИП ниво, кои прават минимален депозит од 1.000 MYR користејќи ја апликацијата, ќе добијат бонус средства од 58 MYR, со барања за обложување 5x.

Играчите можат да аплицираат за овој бонус само еднаш и можат да играат игри од сите провајдери освен за Allbet, 918Kiss, Mega888 и QQ Keno.

Бонусот важи 7 дена, а доколку играчите не ги исполнат условите за обложување во ова време, тие ќе ги изгубат бонусот и нивните добивки.

Прагматични слотови за играње Дневни парични капки и неделни турнири

Оваа промоција е достапна само за членовите кои ги постигнуваат првите 2000 рангови во Највисоката сума за победа за едно вртење секоја недела. Сите игри од Pragmatic Play се подобни за оваа понуда, освен следните игри Money Roll, Irish Charms, 888 Gold, Diamonds are Forever 3 линии, Игри на маса, Видео покер, Скреч-карти, Great Reef, Busy Bee, Dwarven Gold и Devil's 13.

Оваа промоција е достапна само за играчи кои прават депозит користејќи MYR како валута. Минималниот облог за да се квалификувате за оваа понуда е 2 MYR на избрани слот игри Pragmatic Play. Играчите, кои ќе ги постигнат првите 2000 рангирања во највисокото поединечно вртење, ќе освојат поени и секоја недела ќе имаат право да го освојат наградниот фонд на неделниот турнир.

ПП во живо казино неделен турнир

Неделен турнир на PP Live Casino е достапен за сите активни членови во казиното me88 кои користат MYR како своја валута. Рангирањето на членовите на таблата на водачи се одредува според нивниот неделен вкупен износ на облог.

Не е потребен минимален облог за овој турнир, а добрата вест е дека сите игри на Казино во живо се квалификуваат за оваа понуда.

Прагматично Play Spin & Score Пад на готовина

Сите играчи кои ставаат минимален облог од MYR 2 на слотови квалификувани за Pragmatic Play имаат право на оваа промоција. И, играчите кои ги постигнуваат првите 2000 рангирања во највисокиот износ на победа по едно вртење секоја недела имаат право да ја освојат неделната награда на турнирот.

Играчите имаат шанса да освојат до 1.000 пати од износот на облогот од овој настан.

Ова се сите подобни игри: Gates of Olympus, The Dog House Megaways, Pyramid Bonanza, Sweet Bonanza, Starlight Princess, Aztec Gems, 5 Lions Megaways, Power of Thor Megaways, Wild West Gold, Sweet Bonanza Xmas, Bonanza Gold, Panda's Fortune , Great Rhino Megaways, Sugar Rush и Spin & Score Megaways.

FIFA MYR300 Дневен бонус за повторно вчитување на спортови

FIFA MYR300 Daily Sports Reload бонус е достапен за сите регистрирани играчи во казиното me88. Сè што треба да направат за да се квалификуваат за понудата е да депонираат 50 MYR во паричникот на нивниот претпочитан спортски провајдер.

За да ги повлечат добивките, играчите треба да ги исполнат условите за обложување кои се само 8 пати.

Крипто неделен бонус за депозит

Crypto Weekly Deposit Bonus е достапен за играчи кои депонираат користејќи криптовалута. За да се квалификуваат за оваа промоција, играчите треба да направат минимален депозит и бонусот може да се бара само еднаш неделно.

Играчите треба да кликнат на „Примени сега“ на страницата за промоција и да го пополнат своето име, телефонски број и претпочитан провајдер. Бонусот ќе биде издаден следната недела во понеделник.

MYR 150 дневен бонус за повторно вчитување на казино во живо

Играчите можат да бараат MYR 150 дневен бонус за повторно вчитување на казино во живо секој ден. Условите за обложување за оваа понуда се 12x, а играчите можат да играат игри од сите даватели на казино во живо освен игрите што доаѓаат од Allbet.

Бонусот ќе се кредитира во паричникот на избраниот провајдер штом играчот ќе направи успешен трансфер, а бонусот од оваа промоција е достапен само за 30 дена. Играчите кои нема да ги исполнат условите за обложување во овој период, ќе ги загубат своите добивки и нивните бонус средства.

MYR 300 Дневен слотови Вчитај бонус

Казиното me88 нуди дневни слотови бонуси за повторно вчитување на сите нивни играчи. Бонусот може да се обложи на игри кои доаѓаат од

 • Spadegaming
 • TopTrend Gaming
 • Play'n Go
 • Прагматичен
 • Nextspin

Ова е бонус за депозит од 20% до 300 MYR со барања за обложување 14 пати.

За да се квалификуваат за оваа понуда, играчите треба да направат депозит од најмалку 50 MYR и да го изберат бонусот за повторно вчитување слотови од 20% од списокот со промотивни кодови.

Играчите можат да ја бараат оваа понуда само еднаш дневно и таа се однесува на давателите на услуги што се наведени погоре. Бонусот важи само за 30 дена и играчите кои нема да ги исполнат условите за обложување во овој период ризикуваат да ги загубат своите бонус средства и добивки.

Неограничен 10% слотови повторно вчитај бонус

Секој играч во казиното me88 има право на неограничен бонус за повторно вчитување слотови од 10%. Бонусот доаѓа со 5x барања за обложување и играчите можат да го бараат овој бонус само еднаш секој ден.

Играчите можат да го обложуваат бонусот на игрите што доаѓаат од

 • Spadegaming
 • TopTrend Gaming
 • Play'n Go
 • Прагматичен
 • Nextspin

Ова е бонус за депозит од 10% што достигнува до 100 MYR, а барањата за обложување за понудата се 5x.

За да се квалификуваат за бонусот, играчите треба да направат минимален депозит од најмалку 50 MYR и да изберат 10% Неограничени слотови повторно вчитај од списокот со промо кодови.

Бонусот важи 30 дена и само облозите на избраниот производ me88 ќе придонесат за исполнување на барањата за обложување.

Неограничен 5% бонус 918 Kiss & Mega888 Reload

Играчите можат да побараат неограничен бонус од 5% 918Kiss & Mega888 Reload кога ќе депонираат на нивната сметка на me88 Casino.

Ова е бонус за депозит од 5% што достигнува 100 MYR, а барањата за обложување за овој бонус се 5x. Добрата вест е што играчите можат да аплицираат за оваа промоција неограничено време од понеделник до петок.

Бонусот од оваа промоција важи само за 30 дена и се однесува на давателите на услуги наведени погоре.

Неограничен 0,9% дневен попуст во готовина

Сите регистрирани членови во казиното me88 се квалификувани за неограничен дневен паричен попуст. Процентот на паричниот попуст ќе зависи од нивото на ВИП на играчот.

 • Играчите, кои се членови на Royal VIP, ќе добијат 0,8% на Казино во живо, 0,8% на спорт и 0,9% на слотови.
 • Играчите, кои се ВИП членови на Diamond, ќе добијат 0,7% на казино во живо, 0,7% на спорт и 0,8% на слотови.
 • Играчите, кои се Platinum VIP членови, ќе добијат 0,7% на Казино во живо, 0,7% на спорт и 0,8% на слотови.
 • Играчите, кои се Gold VIP членови, ќе добијат 0,5% на Казино во живо, 0,5% на спорт и 0,6% на слотови.
 • Играчите, кои се ВИП членови на Rose Gold, ќе добијат 0,4% на казино во живо, 0,4% на спорт и 0,5% на слотови.
 • Играчите, кои се Сребрени ВИП членови, ќе добијат 0,3% на Казино во живо, 0,3% на спорт и 0,4% на слотови.

Оваа промоција е достапна за сите казино игри во живо освен игрите со рулет.

Минималната исплата е 1 MYR и нема ограничување на максималната исплата. Одлична вест овде е дека нема ниту барања за обложување.

Оваа промоција е достапна само за играчи кои користат MYR како своја валута.

До готовински бонус за роденден во MYR 1688 година

Сите регистрирани членови во казиното me88 имаат право на роденденски бонус. Играчите можат да го обложуваат бонусот на игри од сите провајдери освен Allbet, а износот што ќе го добијат ќе зависи од нивното ниво.

 • Членовите на Royal VIP, кои направиле најмалку 10 депозити во последниот месец, ќе добијат 1688 MYR со 1x барања за обложување.
 • Членовите на Diamond VIP, кои направиле најмалку 10 депозити во последниот месец, ќе добијат 888 MYR со 1x барања за обложување.
 • Платинум ВИП членовите, кои направиле најмалку 10 депозити во последниот месец, ќе добијат 388 MYR со 1x барања за обложување.
 • Златните ВИП членови, кои направиле најмалку 10 депозити во последниот месец, ќе добијат 188 MYR со 1x барања за обложување.
 • Членовите на Rose Gold VIP, кои направиле најмалку 10 депозити во последниот месец, ќе добијат 138 MYR со 1x барања за обложување.
 • Сребрените ВИП членови, кои направиле најмалку 10 депозити во последниот месец, ќе добијат 88 MYR со 1x барања за обложување.

Играчите можат да аплицираат за оваа промоција само еднаш годишно, а промоцијата е достапна во секое време во текот на роденденскиот месец.

1xBet:1500 евра
Добијте го бонусот