Privacy policy

Овде, во Live CasinoRank, силно ја земаме предвид приватноста на која имате право кога ја посетувате оваа страница. Да се признае дека собирањето информации од нашите корисници е важно, но да се заштитат потребите на корисникот и да се осигураме дека личните информации се безбедни и правилно се користат е многу важен фактор и за нас.

Во оваа Политика за приватност, имаме за цел да ги наведеме методите што Live CasinoRank ги користи за собирање, одржување и потоа користење на информациите што ги даваат нашите корисници.

Секој што ја посетува и користи веб-страницата Live CasinoRank го прави тоа со прифаќање дека се согласува со условите на нашата политика за приватност и дека имаме можност да ги користиме информациите на начин на кој е наведен во оваа политика.

Корисникот мора да престане да ја користи оваа страница доколку некој корисник не се согласува неговите информации да се користат на начин наведен во политиката за приватност. Live CasinoRank го задржува правото да ја промени нашата Политика за приватност во секој момент. Секој корисник кој продолжува да ја користи страницата, било по личното известување за овие промени или промените објавени на страницата, ќе се смета дека ги прифаќа овие измени.

Нашата употреба на колачиња

Колачињата се користат на оваа страница. Колаче е датотека што се поставува на тврдиот диск на уредот што корисникот го користи пристапот до страницата. Колачето содржи информации што ќе ги користи корисникот редовно кога е на оваа страница. Колачињата се многу вообичаени и вообичаено се користат за зачувување и складирање на деталите за најавување на веб-локацијата и секое прилагодување кое корисникот можеби го поставил на страницата. Live CasinoRank користи колачиња само за оперативни цели на страницата.

Прочитајте повеќе за нашите политики за колачиња овде.

За да помогне со нашите безбедносни мерки, проблеми со решавање проблеми, административни задачи и статистичка анализа, Live CasinoRank собира IP адреси. IP адресата на корисникот може да биде евидентирана од нашите сервери доколку посетуваат одредена веб-страница. IP адресата се состои од број кој е единствен за уредот на корисникот онлајн.

Внимавајте на јавните површини на страницата

Ве молиме, имајте предвид дека секоја информација што е обезбедена од кој било од корисниците на нашата страница во која било јавна област на страницата ќе се класифицира како јавна информација и сите корисници треба да бидат свесни за тоа. Затоа, се препорачува сите корисници да бидат свесни, дискретни и многу внимателно да размислуваат за откривање на какви било лични податоци или информации.

Имајте предвид дека секоја информација што е поставена на форум, објект за разговор, јавна област или табла за пораки на интернет може да се користи и добие од трети оператори.

Резултатот од ова може да биде корисникот да добива промотивни реклами, информации или несакани пораки. Live CasinoRank не може да врши никаква контрола врз трети страни, затоа имајте предвид дека ако поставите какви било информации на јавна површина на нашата страница, постои можност да се изложите на ризик.

Комуникации

Одвреме-навреме, Live CasinoRank користи информации за контакт за да им обезбеди на корисниците информации за нашата страница и за услугите што се нудат што биле користени или пристапени. Ако некој корисник дал согласност да контактира со него, може да има од време на време пораки за неповрзани услуги од нас.

Live CasinoRank им нуди на корисниците да се откажат од примање пораки од нашата страница. Можноста се дава кога бараме информации од корисникот. Корисникот има можност да се отстрани од сите списоци со контакти што му обезбедуваат на корисникот промотивен материјал, иако тој сепак може да добива важни пораки.

Во делот е разјаснета важна порака. За да се откажете од комуникација со Live CasinoRank е вклучено во секоја комуникација испратена од нас со детали.

Можеби ќе биде неопходно да се добијат лични информации за корисникот да може да пристапи до избраните делови од нашата страница или да користи одредени услуги. Live CasinoRank може да собира информации во некои точки, вклучително и кога корисникот се регистрира, кога корисникот доброволно ги нуди, ги открива на јавна површина на страницата или во каква било директна комуникација со Live CasinoRank.

Личните информации може да се користат за да се помогне во управувањето со сметката на корисникот, за услугите за наплата или за да се понуди промотивен материјал.

Трети и надворешни агенти

На Live CasinoRank, ќе ги потврдиме личните информации што ни ги дал корисникот во однос на релевантните бази на податоци на трети страни. Кога ги прифаќаме одредбите и условите, корисникот ни дава согласност за извршување на овие проверки. Сите проверки, вклучително и проверките со референтните агенции за кредитирање, се направени за да се потврдат идентитетите и нема да влијаат на вашиот кредитен рејтинг. Live CasinoRank дејствува во согласност со законодавството за заштита на податоците.

Кога некој од нашите надворешни партнери или изведувачи е во позиција да пристапи до информациите на корисникот, тие мора да се придржуваат до политиките за приватност до кои се придржуваме ние. Нашиот сајт обезбедува врски до страници на трети страни и ако некој играч ги посети овие страници, треба да знае дека нашата политика за приватност не се проширува на овие страници. Корисникот треба да ја провери индивидуалната политика за приватност на овие страници за да се увери дека е задоволен од користењето на овие страници.

Live CasinoRank може да ги открие личните информации на корисниците доколку тоа го бара законот. Ако трета страна тврди дека ги прекршила правата на интелектуална сопственост што ги имаат и може да обезбеди разумна потврда дека сте го сториле тоа, ние може да ги обезбедиме вашите лични податоци.

Личните податоци на корисникот може да се пренесат на новата компанија доколку се продаде Live CasinoRank.

Имајте предвид дека сите информации што ни ги даваат корисниците може да бидат лоцирани и потоа обработени надвор од ОК. Информациите може да се обработуваат на која било локација каде што работат Live CasinoRank, или кои било надворешни филијали, агенти или подружници.

Покровителството на корисникот на страницата обезбедува согласност на корисникот да ги пренесуваме или обработуваме информациите на корисникот далеку од ОК. Live CasinoRank секогаш ќе презема силни чекори за да се осигура дека информациите на корисникот се добро заштитени, вклучително и користење на почитувани безбедносни методи и технологии.

Овде, во Live CasinoRank, имаме за цел да направиме се што е во наша моќ за да ги зачуваме информациите на корисникот безбедни, иако природата на интернетот е невозможна да обезбеди преносот да биде 100% безбеден. Што значи, не сме во состојба да преземеме одговорност или да носиме никаква одговорност за какво било пренесување на лични информации што се случуваат поради грешки во преносот, трети страни кои добиваат пристап преку неовластени средства или какви било други причини врз кои немаме контрола.

И вие имате улога да играте

Во обезбедувањето на нашите корисници да останат безбедни на интернет и дека информациите остануваат безбедни, корисникот има улога да игра. Корисниците имаат одговорност да се осигураат дека нивната лична карта и лозинките остануваат безбедни и згрижени за да се осигураат дека информациите остануваат безбедни во секое време.

Live CasinoRank, исто така, обезбедува можност за ажурирање, корекција или отстранување на одредени делови од информациите на корисникот и корисникот може слободно да го стори тоа доколку корисникот има загриженост за точноста или за она што се открива. Го задржуваме нашето право да наметнеме правична такса за обезбедување копии од која било информација.

Ако некој корисник одлучи да избрише информации, може да открие дека повеќе не може да пристапи до одредени услуги или делови од страницата. Ако се појави ова, нашата политика е да не обезбедиме рефундирање. Сепак, Live CasinoRank сè уште може да одржува лични податоци на корисникот во нашите датотеки за да ни овозможи да ги решиме проблемите, да ставиме крај на споровите, да се осигураме дека нашиот кориснички договор останува на место и да се осигураме дека ги исполнуваме сите правни и технички барања за работа на нашата страница.

Секој што ја користи веб-страницата Live CasinoRank.com го прави тоа со прифаќање дека се согласува со условите на нашата политика за приватност и дека имаме можност да ги користиме информациите на корисникот на начин на кој е наведен во оваа политика.

Доколку некој корисник не се согласува со тоа што неговите информации се користат на начин наведен во политиката за приватност, тој мора да престане да ја користи страницата. Live CasinoRank.com го задржува правото да ја промени нашата Политика за приватност во секој момент. Секој корисник кој продолжува да ја користи страницата, било по личното известување за овие промени или промените објавени на страницата, ќе се смета дека ги прифаќа овие измени.