Преглед на игри со дилер во живо 20bet - Bonuses

20betResponsible Gambling
CASINORANK
7.78/10
БонусБонус $120 + 120 бесплатни вртења
96%+ исплата на врвни спортови
Брза услуга за клиенти
Казино за спортско обложување
Поддржано
Потврдено
Безбедно
96%+ исплата на врвни спортови
Брза услуга за клиенти
Казино за спортско обложување
20bet is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

20Bet бонус понуди: Фокусирана слика

Бонус за добредојде Бонус за добредојде е вообичаена понуда на 20Bet. Иако процентот може да варира, тој им обезбедува на играчите дополнителен поттик за нивниот првичен депозит.

Бонус за натпревар Друг популарен бонус на 20Bet е бонус за натпревар. Овој бонус се совпаѓа со процент од вашиот депозит, што ви дава повеќе средства за играње.

Бонус за депозит Играчите исто така можат да уживаат во бонус за депозит на 20Bet. Овој бонус ги наградува играчите за последователни депозити по нивниот првичен.

Бонус за повторно вчитување За да продолжи возбудата, 20Bet нуди бонус за повторно вчитување. Овој бонус им дава на играчите дополнителни средства кога повторно ќе ја вчитаат својата сметка.

Бонус за бесплатни вртења За љубителите на слотовите, има бонус за бесплатни вртења во 20Bet. Овие бесплатни вртења може да се користат на одредени изданија на игри, додавајќи дополнителна возбуда во вашата игра.

Барања за обложување Важно е да ги разберете Барањата за обложување кога користите бонуси. Овие барања одредуваат колку пати треба да го обложите вашиот бонус пред да можете да повлечете какви било добивки.

Временски ограничувања Кога користите бонуси во 20Bet, внимавајте на сите временски ограничувања што може да се применат. Некои бонуси имаат датуми на истекување или ограничени периоди на достапност.

Значењето на бонус кодовите Бонусните кодови често се наоѓаат во промотивната содржина и се од суштинско значење за барање одредени бонуси. Погрижете се да го внесете точниот код кога ќе биде побарано за време на процесот на депонирање.

Предности и недостатоци Иако бонусите во казиното можат да го подобрат вашето искуство со игри, важно е да се земат предвид и предностите и недостатоците. Искористете ги предностите на зголемените средства, но внимавајте на барањата за обложување и временските ограничувања поврзани со овие бонуси.

Со обезбедување на оваа фокусирана слика од бонусните понуди на 20Bet во поширокиот напис за бонуси во казиното, читателите ќе добијат вредни сознанија за максимизирање на нивното искуство со играње додека ќе бидат информирани за потенцијалните ограничувања и барања поврзани со овие промоции.

Играчите кои ќе создадат сметка во казиното 20Bet и ќе го направат својот прв депозит имаат право на многу дарежлив бонус за добредојде. Ова е 100% бонус за депозит за совпаѓање до 120 УСД. За целосно искористување на бонусот, играчите треба да го депонираат целиот износ од 120 долари, така што ќе добијат дополнителни 120 долари, така што ќе имаат 240 долари на сметката за играње.

Играчите ќе добијат и дополнителни 120 бесплатни вртења, како дел од понудата за добредојде. Бесплатните вртења се додаваат како збир од 30 дневно за 4 дена. Првите 30 бесплатни вртења ќе се додадат веднаш, а следните бесплатни вртења се додаваат 30 дневно во следните денови. Добивките од бесплатните вртења треба да се обложуваат 40 пати.

Понудата за добредојде треба да се обложи на игри со видео слот и, за жал, не може да се користи за играње игри во казино во живо.

Бонус за прв депозит за спортско обложување

Играчите кои се регистрираат за сметка може да бараат бонус за добредојде што можат да го користат за спортско обложување. Минималниот депозит што играчите треба да го направат за да се квалификуваат за оваа понуда е 10 долари. Играчите треба да стават еден или повеќе квалификациски облози со вкупен влог од 5 пати поголем од нивниот првичен квалификациски депозит на пазарите за спортско обложување со коефициент од најмалку 1,5 на единечни облози или повеќе облози со кумулативен коефициент од 1,7 и повисоки. Бесплатниот бонус за обложување од 100% се кредитира откако ќе се исполнат барањата за промет. Максималниот бесплатен бонус за обложување што може да се додели во оваа промоција е ограничен на $100.

Облозите што ќе се подмират ќе се сметаат само за исполнување на условите за обложување, додека сите други облози на истите настани нема да се бројат.

Враќаните облози, откажаните облози, облозите за извлекување, облозите со уплати (вклучувајќи делумни уплати) или облозите поставени со бесплатен облог не придонесуваат за условот за обложување.

Откако играчот ќе ги загуби почетните средства, ќе мора да направи дополнителен депозит и облози за да ги исполни условите за обложување.

Бесплатниот облог може да се стави на повеќе облози кои содржат најмалку три селекции. Сите добивки ќе бидат исплатени како средства за повлекување. Условите за обложување на оваа понуда треба да се исполнат во рок од 14 дена. Играчите кои нема да ги исполнат условите за обложување нема да се квалификуваат за промоцијата и нема да добијат бесплатен бонус за обложување.

Примениот депозит ќе биде заклучен и не е достапен за повлекување додека не се исполнат барањата за обложување.

Играчите кои не сакаат да играат преку бонус фондовите, можат да го откажат бонусот во секое време. Сè што треба да направат е да ја контактираат поддршката за корисници и да дознаат повеќе за откажување на бонус.

На играчите им е дозволено да добијат само еден бонус. Ако казиното забележи каква било злоупотреба, ќе ја затвори споменатата сметка и ќе ги откаже сите добивки од бонус.

Играчите ќе мора да ја потврдат својата сметка пред да можат да побараат повлекување. Ако не успеат да ги достават овие документи, ризикуваат да им се одземе бонусот.

Играчите кои прават депозит користејќи криптовалута за да го направат својот прв депозит, не ги исполнуваат условите за овој бонус.

Втор бонус за депозит за казино игри

Вториот бонус за депозит може да се бара само кога играчите ќе го направат вториот депозит на нивната сметка. Максималниот износ што можат да го добијат е ограничен на 100 долари. Ова е 50% бонус за депозит за натпревар, така што за целосно искористување на него, играчите треба да депонираат 200 долари, а казиното ќе ги награди со 100 долари, така што тие ќе завршат со 300 долари во нивното салдо за играње.

Покрај бонусните средства, играчите ќе добијат и 50 бесплатни вртења. Првите 25 бесплатни вртења ќе бидат наградени веднаш по депозитот, а остатокот од бесплатните вртења ќе се кредитираат за 24 часа.

Сите добивки од овој бонус доаѓаат со барања за обложување 40 пати.

Неделен бонус за повторно вчитување за казино игри

Играчите можат да добијат 100% бонус за депозит за натпревар до $200 и 50 бесплатни вртења секој петок. Бесплатните вртења се додаваат како збир од 25 бесплатни вртења дневно за 2 дена. Првите 25 бесплатни вртења се додаваат веднаш по уплатата, а остатокот од бесплатните вртења се додаваат следниот ден. Добивките од бесплатните вртења доаѓаат со барања за обложување 40 пати. За да се квалификуваат за бонусот за повторно вчитување во петок, играчите треба да направат депозити помеѓу 00:00 (UTC) и 23:59 (UTC) во петок. Сите депозити направени надвор од горенаведената временска рамка нема да се квалификуваат за бонусот за повторно вчитување во петок.

Прогнози

Играчите можат да освојат до 1000 долари со предвидување резултати од спортски настани. За да се квалификуваат за оваа промоција, играчите треба да имаат вкупен износ на депозити во последните 5 дена од најмалку $20.

За да учествуваат во промоцијата, играчите треба да ги одберат исходите од предложените натпревари и да кликнат на копчето „Направи прогноза“. Секој што ќе го предвиди исходот на 10 предложени натпревари ќе добие 1000 долари како бесплатен облог. Играчите кои предвидуваат 9 исходи од 10 ќе добијат 100 долари како бесплатен облог. Играчите кои предвидуваат 7 исходи од 10 ќе добијат 50 долари како бесплатен облог.

Бонусот се кредитира автоматски откако резултатите од натпреварите ќе се појават во официјални извори. Играчите можат да го стават бесплатниот облог како единечен или повеќекратен облог на кој било настан на Sportsbook. За жал, овој бонус не е достапен за играње на игри во казино во живо.

Добивките на облозите поставени со бесплатен облог ќе се исплатат како средства за повлекување и ќе се кредитираат на салдото на играчот.

Сабота Вчитај повторно

Овој бонус е достапен во периодот од 01.05.2021 до 31.03.2022 година. Играчите од Шведска се исклучени од оваа понуда. За да се квалификуваат за оваа понуда, играчите треба да прават облози од најмалку 5 долари секој ден од понеделник до петок. За да го добијат овој бонус, играчите не можат да направат повлекување 6 часа пред квалификацискиот депозит. Играчите треба да направат депозит од најмалку 10 долари во сабота и да го користат кодот SRB за да ја побараат оваа понуда. Квалификуваниот депозит мора да се направи помеѓу 00:00 (UTC) и 23:59 (UTC) во сабота.

Бонусот се кредитира како бесплатен облог, а износот на бесплатниот облог е еднаков на 100% од износот на депозитот. Максималниот износ што играчите можат да го добијат е 100 долари. А, штом играчите ќе го добијат бесплатниот облог, тој важи само 2 дена, а бесплатниот облог може да се користи само на Мулти Бет со минимум 3 влогови.

Погодете ја таблата со водачи и добијте бесплатен облог

Ова е неделен турнир со наградни средства од над 8.000 УСД. Промоцијата е достапна од 23.08.21 до 00:59 (UTC) 31.03.22

Играчите од секоја земја можат да ја побараат оваа понуда, освен играчите од Шведска. Турнирите се одржуваат неделно од понеделник 09:00 UTC до недела 12:00 UTC и наградниот фонд за секоја етапа е следниот:

 • Наградата за првото место за членовите Gold е 1.500,00 УСД, за членовите Сребрена е 500,00 УСД, а за членовите Бронзени е 200,00 долари.
 • Наградата за второто место за членовите Gold е 1.000,00 УСД, за членовите Сребрена е 300,00 УСД и за членовите Бронзени е 150,00 долари.
 • Наградата за третото место за членовите Gold е 700,00 УСД, за членовите Сребрена е 200,00 долари и за членовите Бронзени е 100,00 долари.
 • Наградата за четврто место за членовите Gold е 500,00 УСД, за членовите Сребрена е 150,00 УСД и за членовите Бронзени е 75,00 долари.
 • Наградата за петтото место за членовите Gold е 400,00 УСД, за членовите Сребрена е 100,00 долари и за членовите Бронзени е 50,00 долари.
 • Наградата за шестото место за членовите Gold е 300,00 УСД, за членовите Сребрена е 75,00 УСД и за членовите Бронзени е 30,00 долари.
 • Наградата за седмото место за членовите Gold е 300,00 УСД, за членовите Сребрена е 75,00 долари и за членовите Бронзени е 30,00 долари.
 • Наградата за осмото место за членовите Gold е 250,00 УСД, за членовите Сребрена е 50,00 УСД и за членовите Бронзени е 25,00 долари.
 • Наградата за деветтото место за членовите Gold е 250,00 УСД, за членовите Сребрена е 50,00 долари и за членовите Бронзени е 25,00 долари.
 • Наградата за десеттото место за членовите на Gold е 200,00 УСД, за членовите Сребрени е 30,00 долари и за членовите Бронзени е 20,00 долари.
 • Наградата за единаесеттото место за членовите Gold е 100,00 УСД, за членовите Сребрени е 25,00 УСД и за членовите Бронзени е 10,00 долари.
 • Наградата за дванаесеттото место за членовите на Gold е 100,00 УСД, за членовите Сребрена е 25,00 УСД и за членовите Бронзени е 10,00 долари.
 • Наградата за тринаесеттото место за членовите на Gold е 100,00 УСД, за членовите Сребрена е 25,00 УСД и за членовите Бронзени е 10,00 долари.
 • Наградата за четиринаесеттото место за членовите Gold е 100,00 УСД, за членовите Сребрена е 25,00 УСД и за членовите Бронзени е 10,00 долари.
 • Наградата за петнаесеттото место за членовите на Gold е 100,00 УСД, за членовите Сребрена е 25,00 УСД и за членовите Бронзени е 10,00 долари.

Турнирот на обложувачот има три водечки табли, бронзени, сребрени и златни со по 15 места, а за секој победнички квалификациски облог, членовите заработуваат поени кои се сметаат за соодветната лидерска табла.

Само победничките облози решени за време на турнирот ќе се квалификуваат за оваа промоција и ако учесникот освои повеќе од едно место на лидерската табла, тој ќе добие бонус за секоја лидерска табла.

Секоја лидерска табла има свои услови кои играчите треба да ги исполнат за да добијат награда. Условите за бронзената лидерска табла се следните:

 • Добитен облог на единечен или повеќекратен облог.
 • Износ на влогот од 2 до 9,99 долари

Условите за лидерската табла на Сребрена се следните:

 • Добитен облог на единечен или повеќекратен облог.
 • Износ на влогот од 10 до 49,99 долари

Условите за лидерската табла Gold се следните:

 • Добитен облог на единечен или повеќекратен облог.
 • Износ на влогот од 50 долари.

Наградата се кредитира како бесплатен облог, а добивките на облозите поставени со бесплатен облог ќе се исплатат како средства за повлекување и ќе се кредитираат во главното салдо на играчот. Времетраењето на бесплатниот облог е 3 дена.

Спортска ВИП програма – времетраењето на бесплатната програма за обложување е од 01.04.2021 до 31.03.2022 година. Спортската ВИП програма ќе стане активна автоматски за секој клиент и сите учесници ќе започнат на 1-во ниво.

Има 6 нивоа на Спортската ВИП програма и тие се достапни за секој клиент секој календарски месец. За да се израмнат, играчите треба да ги акумулираат поени кои се дадени за облози и нивоата ќе се ресетираат на почетокот на секој календарски месец.

Играчите ќе заработат 1 компонента за секој $2 во облози со минимален коефициент од 1,3.

 • За прво ниво, играчите треба да соберат помеѓу 0 и 150 поени.
 • За второ ниво играчите треба да соберат 150 поени.
 • За третото ниво играчите треба да соберат 1500 поени.
 • За 4-то ниво играчите треба да соберат 7500 поени.
 • За 5-то ниво играчите треба да соберат 50 000 поени.
 • За 6-то ниво играчите треба да соберат 200 000 поени.

Играчите ќе добијат награди за израмнување на следниов начин:

 • Кога играчите ќе преминат на ниво 2, ќе добијат дополнителни 200 поени.
 • Кога играчите ќе преминат на ниво 3, ќе добијат дополнителни 2000 поени.
 • Кога играчите ќе преминат на ниво 4, ќе добијат дополнителни 10.000 поени.
 • Кога играчите ќе преминат на ниво 5, ќе добијат дополнителни 40.000 поени.
 • Кога играчите ќе преминат на ниво 6, ќе добијат дополнителни 250.000 поени.

На почетокот на секој месец, стекнатото ниво ќе се ресетира и сите акумулирани облози ќе се претворат во бонус салдо што може да се замени за бесплатни облози. За секои 100 поени, играчите ќе добијат 1 $.

Бесплатните облози се достапни само 5 дена и добивките на облозите поставени со користење на бесплатниот облог ќе се плаќаат како средства за повлекување.

Казино ВИП програма

Играчите кои го прават својот прв депозит во казиното автоматски се додаваат на ВИП програма. Со секој облог, тие ќе добијат бодови. За секој обложен 12,5 долари, играчите ќе добијат 1 компонента. Откако играчите ќе акумулираат соединенија, тие можат да ги заменат по 1 $ за 100 компоненти.

Играчите треба да имаат на ум дека игрите на маса и игрите со дилер во живо нема да придонесат за исполнување на барањата за обложување. Сите награди доаѓаат со барања за обложување 3 пати, додека средствата што произлегуваат од размена на компоенти во вистински пари доаѓаат со барања за обложување 1x. Откако играчот ќе го постигне VIP статусот, ќе ги добие наградите и бесплатните вртења во рок од 24 часа.

Ова е списокот на награди во ВИП Програмата:

 • Играчите кои имаат помеѓу 0 и 10 поени се на Ниво 0 и ќе учествувале во ВИП Програмата.
 • Играчите кои имаат 10 поени се на Ниво 1 и ќе добијат 10 бесплатни вртења за Journey Flirt од Bgaming.
 • Играчите кои имаат 25 поени се на Ниво 2 и ќе добијат 10 бесплатни вртења за Елвис жаба во Вегас од Bgaming.
 • Играчите кои имаат 60 поени се на Ниво 3 и ќе добијат 10 бесплатни вртења за Book of Cats од Bgaming.
 • Играчите кои имаат 100 поени се на Ниво 4 и ќе добијат 50 бесплатни вртења за Avalon: The Lost Kingdom од Bgaming.
 • Играчите кои имаат 200 поени се на Ниво 5 и ќе добијат 75 бесплатни вртења за Journey Flirt од Bgaming.
 • Играчите кои имаат 350 поени се на Ниво 6 и ќе добијат 100 бесплатни вртења за Fire Lightning од Bgaming.
 • Играчите кои имаат 600 поени се на Ниво 7 и ќе добијат 5 долари.
 • Играчите кои имаат 1000 поени се на Ниво 8 и ќе добијат 10 долари.
 • Играчите кои имаат 1500 поени се на Ниво 9 и ќе добијат 15 долари.
 • Играчите кои имаат 2500 поени се на Ниво 10 и ќе добијат 20 долари.
 • Играчите кои имаат 3500 поени се на Ниво 11 и ќе добијат 30 долари.
 • Играчите кои имаат 5000 поени се на Ниво 12 и ќе добијат 50 долари.
 • Играчите кои имаат 7500 поени се на Ниво 13 и ќе добијат 75 долари.
 • Играчите кои имаат 10000 поени се на Ниво 14 и ќе добијат 100 долари.
 • Играчите кои имаат 13000 поени се на Ниво 15 и ќе добијат 125 УСД.
 • Играчите кои имаат 15000 поени се на Ниво 16 и ќе добијат 150 УСД.
 • Играчите кои имаат 20000 поени се на Ниво 17 и ќе добијат 200 долари.
 • Играчите кои имаат 30000 поени се на Ниво 18 и ќе добијат 250 долари.
 • Играчите кои имаат 80000 поени се на ниво 20 и ќе добијат 750 долари.
 • Играчите кои имаат 125000 поени се на Ниво 21 и ќе добијат 1000 УСД.
 • Играчите кои имаат 175000 поени се на Ниво 22 и ќе добијат 1500 УСД.
 • Играчите кои имаат 250.000 поени се на Ниво 23 и ќе добијат 2000 УСД.
 • Играчите кои имаат 350000 поени се на Ниво 24 и ќе добијат 3000 УСД.
 • Играчите кои имаат 500000 поени се на Ниво 25 и ќе добијат 5000 долари.
 • Играчите кои имаат 700000 поени се на Ниво 26 и ќе добијат 7500 УСД.
 • Играчите кои имаат 1.000.000 поени се на Ниво 27 и ќе добијат 10.000 УСД.
 • Играчите кои имаат 2.500.000 поени се на Ниво 28 и ќе добијат 25.000 УСД.
 • Играчите кои имаат 5.000.000 поени се на Ниво 29 и ќе добијат 50.000 УСД.
 • Играчите кои имаат 10.000.000 поени се на Ниво 30 и ќе добијат 100.000 УСД.

Слот трка „Дивиот запад“

Трката е отворена за сите играчи на казино кои ќе направат барем еден депозит во казиното 20Bet. Играчите ќе добиваат поени кога ставаат облози во слотови, а за жал, обложувањето на игри на маса и игри во казино во живо нема да придонесе за бонусот.

Сите резултати од трката се прикажуваат во реално време и наградите се доделуваат по секоја рунда од трката.

Бесплатните вртења се заслужни за видео слот играта Four Lucky Diamonds. Сите награди од оваа понуда треба да се обложуваат 3 пати во рок од 14 дена.