Дополнителни игри на стадион во Фоксвуд

Вести

2019-09-12

Покровители на казино имаат одредени очекувања кога ги посетуваат нивните омилени казина. Главно, тие очекуваат добар избор на игра и многу возбуда. Ова е нешто што игрите на стадионот можат да го понудат. Фоксвуд го препозна ова и ја исполни потребата со инсталирање на трета можност за играње стадиони.

Дополнителни игри на стадион во Фоксвуд

Ова казино одморалиште се наоѓа во Конектикат. Ова е регион кој навистина го зграпчи концептот на стадионски игри. Пред само две години Фоксвуд лансираше казино со стадионски игри што беше напојувано од Новоматик. Ова се покажа како успешно и доведе до планови за дополнувања.

Интерблок инсталации

Интерблок беше снабдувач на нова инсталација за игри на стадион во едно од казината во Фоксвудс. Оваа конкретна инсталација се врти околу помошта за дилер на Diamond. Она што го дозволи ова ново дополнување е тоа што Интерблок сега има 85 седишта сместени помеѓу двата стадиони на имот. Ова го подобри искуството за играње за покровители на Foxwood.

Во 2016 година, Форвуд беше препознаен како еден од првите што ја инсталираше Интерблок Пулс Арената на северноамериканскиот пазар. Оние кои уживаат во оваа форма на игра ќе бидат запознаени со Play Arena во едно од казината на Foxwoods. Play Area е збирка на искуства со игри заедно со социјализација.

Ново дополнување

Фоксвуд е импресиониран од резултатите од игрите на стадионот. Поради оваа причина, во двата нивни имоти во казино, играчите ќе можат да уживаат во помошта на дилерот на дијаманти. Понудите на играта вклучуваат блек џек со повеќе раце, како и двојни чевли Baccarat заедно со рулет. Направена е непречена транзиција кон целосно автоматизирана игра.

Има многу придобивки што доаѓаат со ова. Тоа значи дека на подот никогаш не му недостасуваат тековни активности. Нема загриженост дека има недостиг од живи дилери. Играчите секогаш имаат казино акција за уживање. Самото казино постојано генерира приходи. Играчите најмногу го прифаќаат ова.

Што вели Фоксвуд?

Фоксвуд е исклучително среќен со нивната одлука да одат со Интерблок и да ги искористат предностите на стадионите по кои се добро познати. Фоксвуд ја донесе својата одлука за ова партнерско проширување на стадионите врз основа на нивните претходни деловни односи и смета дека тоа добро им служи на двете компании.

Фоксвуд има намера да ја задржи својата репутација дека е иноватор во индустријата за коцкање. За поддршка на ова ќе послужи имплементацијата на овој трет стадион. Тоа е сведоштво за успехот што го ужива Фоксвуд и посветеноста што ја прават во индустријата за коцкање. Добро им служи на нивните патрони.

Играчите на Фоксвуд ќе уживаат во инсталацијата за игри на трет стадион

Фоксвуд е возбуден поради третата инсталација за игри на стадионот што ја обезбедува Интерблок. Ова ќе помогне поефикасно да се задоволат потребите на нивните клиенти.

Најнови вести

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри
2023-09-28

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри

Вести