Стратегија за блек џек во живо

Вести

2020-09-29

Блек Џек несомнено е познат како една од најпопуларните активности на глобално ниво и онаа каде што вештината ја прави сета разлика. И покрај тоа што се омилени на навивачите, многу играчи не се запознаени со процедурите и прописите на играта. Во овој поглед, стратегијата за блек џек во живо беше изготвена за да се грижи за играчите кои сè уште ги учат основите на играта. Постои воспоставен математички начин за играње и освојување блек џек во живо онлајн. Кога се користи соодветно, оваа основна стратегија го намалува работ на куќата и ги зголемува шансите за победа во играта. Стратегијата за блек џек во живо ги опремува играчите со вештини за тоа како да играат секоја рака. Еве неколку стратегии за блек џек во живо.

Стратегија за блек џек во живо

Удри или застани

Во живиот блек џек онлајн, најкритичната одлука што може да ја донесе играчот е кога да удри или да застане. Терминот „хит“ се однесува на барање друга карта за додавање на тековната рака. Ако играчот има поголема веројатност да стигне до рака еднаква или поблиску до 21, тој може да побара удар. Меѓутоа, „штандот“ значи дека играчите ќе останат со картите при рака. Ако раката на дилерот лежи на 10, J или Q, играчите ќе „стојат“ ако имаат 17 или повеќе. Кога картата на дилерот е 7, 8 или 9, тогаш 10 и 11 им нудат на играчите одлична шанса да добијат 20 или 21.

Удвојување надолу

Пристапот двојно надолу им овозможува на играчите да го удвојат износот на облогот за една карта. Удвојувањето е опција со која учесниците ќе имаат двојно поголем профит. Во живиот блек џек онлајн, казината им даваат на играчите слобода да се удвојат на кои било две карти. Играчот секогаш треба да се удвои на 11 во однос на 10-ката на дилерот. Во игра со повеќе палети што бара од дилерот да застане на мека 17, играчот треба да удри против кецот на дилерот. Онлајн блек џек дилерот во живо само го потсетува играчот на основните правила. Разбирањето на графиконот на стратегии е од клучно значење за успехот.

Сплит парови и предаде

Учесниците секогаш треба да поделат кецови и пар 8-ки. Тоа е затоа што кецовите ќе му олеснат на играчот значајни победи, додека 8-ките им дозволуваат на играчите да освојат повеќе пари или да ги намалат своите загуби. Оваа опција е можна кога првите две карти се пар. Од друга страна, може да се предложи предавање кога рацете на играчот се вкупно 16, а картичката на онлајн блек џек дилерот во живо е 9, 10 или Аце. Во казината што ја нудат оваа опција, играчот треба да се предаде на првите две картички. Идеално, повратот е 50% од почетниот облог.

Основни стратегии за блек џек во живо: Како да ги максимизирате победите

Искусните играчи добиваат конкурентска предност додека играат блек џек во живо онлајн. Играчите треба да ја научат и да ја запаметат табелата за стратегија за блек џек.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести