Тајни што ги користат коцкарите за да управуваат со нивните банкроти за коцкање

Вести

2019-11-07

За да заработат од коцкањето, обложувачите мора да имаат банкроти за да продолжат да играат. Оваа статија дава неколку совети за тоа како да управувате со банкротите за коцкање.

Тајни што ги користат коцкарите за да управуваат со нивните банкроти за коцкање

Совети за тоа како да управувате со банкротот за коцкање

Банкар е износот на пари со кој обложувачите треба да се коцкаат. Тоа може да бидат и чипови кои се користат во коцкањето. Сите обложувачи имаат банкроти. Некои се поголеми од другите, додека некои се полесно заменливи од другите. Дури и луѓето кои не се коцкаат редовно имаат банкроти.

Постојат различни стратегии кои обложувачот може да ги користи за да игра подолго со својата банка и да има добри шанси за победа. Оваа статија им дава на коцкарите некои тајни што можат да ги користат за да управуваат со нивните банкроти за коцкање и да ги заштитат парите што ги издвоиле за коцкање. Тие ги вклучуваат следните совети.

Разделување на банкротот во сегменти

Една од тајните што обложувачите можат да ја користат за да управуваат со нивните банкроти за коцкање, е да ги поделат на мали делови според деновите или сесиите што ги играат. Тоа значи дека тие треба да престанат да се коцкаат штом ќе го изгубат банкротот што го издвоиле за тој ден.

Ако играчите ја завршат својата сесија со некои пари, тие можат да ја поделат понатаму или да ја користат за други цели. На пример, ако ја започнале сесијата со 100 евра, а ја завршат со 25 евра, тие можат да ги додадат 25-те евра на преостанатите сесии или да ги користат парите за други цели.

Поставување временски ограничувања

Коцкарите можат да ги намалат своите загуби со намалување на времето што го играат. Повеќето луѓе се согласуваат дека колку повеќе обложувачи играат, толку повеќе губат; оттука, нивните загуби се зголемуваат со зголемувањето на времето во кое играат. Коцкарите треба да го ограничат времето што го играат за да ги минимизираат загубите.

Обложувач всушност треба да престане да игра ако нивниот одреден временски рок е надминат и тие губат. Сепак, тие можат да продолжат да играат ако победуваат, но бидете свесни дека веројатноста за губење се зголемува ако продолжат да играат. Најдобрата опција би била да престанете да ги заштитите нивните банкроли.

Поставување ограничувања за победа и загуба

Многу обложувачи не веруваат во победничките лимити, особено ако се добри во заштитата на банкротите. Ова оди со принципот дека ќе загубат ако продолжат да играат. Поставувањето ограничување за победа ги спречува да играат откако ќе освојат одредена сума. Ова осигурува дека нивниот профит е заштитен.

Исто така, обложувачите треба да постават ограничувања за загуби. Тоа значи дека тие престануваат да се коцкаат кога ќе изгубат одредена сума на пари, што ги штити нивните банкроли. Тие треба да постават ограничувања на загубата на износите што им е удобно да ги загубат и да не се обидуваат да ги вратат своите пари бидејќи тоа ќе ги зголеми нивните загуби со текот на времето.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести