NetEnt додава допир на фудбал на нивните игри

Вести

2019-08-15

NetEnt додаде допир на фудбал во нивните игри со дилери во живо во врска со Светското првенство. Компанијата произвела нешто што личи на табелите од преносот на големите натпревари, а го објавиле во исто време со Светското првенство. Погледнете како изгледаат новите игри со дилер во живо на секоја од нивните страници.

NetEnt додава допир на фудбал на нивните игри

Живиот дилер не се менува

Концептот на дилер во живо не е променет бидејќи играчите ќе ги видат поделените карти и ќе откријат дека играта се одвива токму како што би се одвивала инаку. Сепак, играчите добиваат дополнителни информации од играта во форма на статистика и табели што се објавуваат за време на игрите.

Статистика во живо

Статистиката во живо на играта е објавена во компјутеризиран формат на екранот, а играчите можат да видат како се покажале во текот на играта. Тие можат да видат општи статистички податоци за сите на масата и можат да научат за трендовите во играта гледајќи ги овие табели. Ова е исто како да гледате голем фудбалски натпревар и многу е важно сите играчи на страницата да внимаваат бидејќи статистиката може да им каже како да ги играат своите игри во живо во иднина.

Стратегија за игра во живо

Графиките на екранот ќе зборуваат за играта во живо, стратегијата, а дилерот ќе ги предочи сите овие работи на играчите. Идејата е да им се дозволи на играчите да користат повеќе информации за да направат подобар избор. Графиките на екранот ќе зборуваат за играта во живо, стратегијата, а дилерот ќе ги предочи сите овие работи на играчите. Идејата е да им се дозволи на играчите да користат повеќе информации за да направат подобар избор.

Позадината

Заднината на играта во живо се промени во нешто што личи на ТВ студио. Овој изглед му овозможува на играчот да се чувствува како да гледа ТВ-шоу за играта, а може дури и да добие совет од дилерот додека играта се одвива. Секој што инвестирал во овие игри во текот на многу години, ќе ја забележи промената на позадината што доведе до овој нов стил на ТВ-шоу.

Играчите добиваат повеќе пари

Играчите добиваат многу повеќе пари кога ги користат статистиките што ги виделе на екранот. Тие можат постојано да освојуваат повеќе пари бидејќи ги користат овие бројки за да дојдат до заклучок што ќе ги направи подобри во играњето. Има многу играчи на кои им требаат сите информации што можат да ги добијат затоа што не ги знаат сите статистики од врвот на нивните глави. Овие играчи треба да ја прочитаат статистиката за да можат да ги подобрат своите шанси.

Играта станува повозбудлива

Играта станува повозбудлива бидејќи им помага на играчите да научат што прават само со тоа што ќе им ги покажат бројките. Овие играчи можат сами да донесуваат брзи одлуки за тоа како да ги користат овие информации и можат да научат за различните делови од играта што можеби не ги разгледувале.

Заклучок

Најдобриот дел од новите игри во живо на NetEnt е тоа што играчите добиваат поисполнето искуство. Тие можат да освојат многу пари и можат да ја користат статистиката на екранот за да бидат подобри во играњето игри што ги сакаат. Секој што сака да проба игра во живо, треба да ја провери статистиката во фудбалски стил од тимот на NetEnt.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести