Најдобра Free Bet Blackjack Live Казино Во Живо во 2023

Бесплатен облог Блек Џек во живо е признат наслов на казино развиен од познатиот развивач на казино игри BetConstruct. Благодарение на мрежите на програмерите, овој бесплатен блек џек за обложување во живо од BetConstruct е достапен во некои од најдобрите казина во живо. Бесплатен облог Блек Џек во живо е несомнено една од најпопуларните игри со блек џек во живо од гигантскиот развивач на казино игри, главно поради неговите бесплатни облози.

Името, сепак, може да биде погрешно, особено за почетниците, бидејќи сугерира дека обложувачите можат да ја играат играта бесплатно. Како што е практика кај некои во живо казино даватели на софтвер, има за цел само да ја подигне свеста дека играчите можат да уживаат во бесплатни двојни падови и бесплатни разделби. Тоа значи дека играчите можат да уживаат во поголеми износи на добивка кога ја користат бесплатната функција за двојно намалување или бесплатно разделување без да одложуваат дополнителни пари.

Што е бесплатен облог Блек Џек во живо?

Што е бесплатен облог Блек Џек во живо?

Бесплатен облог Блек Џек во живо Betconstruct се игра на типични блек џек маси во кои има до седум играчи. Неговите бесплатни поделби и двојно падови несомнено го направија Бесплатен облог Блек Џек Лајв познат меѓу највисоките игри на маса во живо во казино. Сепак, обложувачите можат да ги користат бесплатните двојни падови само кога имаат вкупно 9, 10 или 11. Играчите сè уште можат да се удвојат со сите збирки, но не бесплатно.

Бесплатните разделби се исто така достапни само за парови кои не се 10-ки. Тоа ги прави бесплатните понуди доста ограничувачки, но тие додаваат елемент на возбуда во играта. Тоа е затоа што обложувачите никогаш не треба двапати да размислуваат за удвојување кога ќе се појави шанса, со оглед на тоа што е бесплатна.

Што е бесплатен облог Блек Џек во живо?
Како да играте бесплатен Блек Џек во живо

Како да играте бесплатен Блек Џек во живо

Бесплатниот облог Блек Џек во живо ги користи речиси сите елементи на игра на основниот блек џек. Сепак, играњето бара обложувачите да најдат a онлајн казино дилер во живо што ја нуди играта и изберете соодветна маса.

Примарната цел на обложувачите е да добијат вкупна вредност на картичката од 21, или сума поблиску до 21 без да ја надминат. Играта започнува така што дилерот во живо на казино дели по две карти на секој играч на масата и две за себе. Една од картите на дилерот се дели со лицето нагоре, што може да помогне да се влијае на одлуките на обложувачите.

Играчите имаат можност да повикаат „Хит“, што идеално значи барање дополнителна картичка од дилерот. Тоа е обично добра идеја кога првите две карти имаат релативно низок збир, но воведуваат ризик од добивање на вкупни износи над 21, со што ќе се изгуби облогот. Другата алтернатива е „Стани“, што значи дека облогот на играчот е против збирот на првите две карти. Конечно, обложувачите исто така може да се одлучат да ги користат бесплатните поделби или бесплатните двојни падови, во зависност од вкупниот број.

Уловот

Бесплатните разделби и бесплатните двојни падови понудени во бесплатниот блек џек во живо се оправдани, што многу почетници обложувачници може да ги пропуштат. Казиното треба да ги компензира бесплатните облози на некој начин. Уловот е дека ако дилерот погоди 22, нема да се смета за биста како и обично. Наместо тоа, сите облози на масата ќе бидат турнати, што значи дека влоговите се враќаат на обложувачите. Во редовните блек џек казино игри во живо, дилерот што ќе погоди 22 ќе се смета за победа за обложувачите.

Правила за бесплатен облог Блек Џек во живо

Правилата за Блек Џек се релативно јасни. На во живо казино игра само бара од обложувачите да повикаат удар или да застанат откако ќе ги добијат првите две карти од жив дилер, потоа споредете ги вкупните збирови со оние на дилерот за да одредите дали тие го добиле или изгубиле облогот.

Кога се пресметуваат збирови, сите картички со броеви ја имаат вредноста на броевите на нив. Сите картички со лице се бројат како 10-ки. Асот може да биде 1 или 11, во зависност од тоа што најдобро функционира за изведувачот.

Работи што треба да се забележат

Сите бесплатни обложувачки Блек Џек во живо треба да забележат дека основната стратегија за играта е малку поинаква од онаа на обичниот блек џек. Тоа е затоа што обложувачите треба да ја удвојат секоја можност што ја добиваат за користење на бесплатните двојни падови.

Играчите исто така треба да забележат дека бесплатните поделби и двојки можеби не се достапни за сите раце, но правилото притисни на дилер 22 останува за сите рунди.

Како да играте бесплатен Блек Џек во живо
Бесплатни исплати во живо за блек џек за обложување

Бесплатни исплати во живо за блек џек за обложување

Структурата на исплата на Бесплатен Бет Блек Џек во живо не е значително променета од бесплатните поделби и бесплатните двојни падови. Структурата во суштина е идентична со онаа на редовната игра со блек џек во живо. Вистинската исплата е 3:2, што повеќето обложувачи го претпочитаат во однос на исплатата 6:5 која станува се попопуларна во блек џек игрите во живо.

Бесплатен облог Блек Џек во живо, исто така, дозволува различни странични облози, нудејќи убави исплати. Секој страничен облог има уникатни исплати, кои се движат од 6:1 за странични облози со мешани парови до 100:1 за странични облози со соодветни ленти.

Стапка на RTP

Бесплатните облози во казина во живо за бесплатни облози Блек Џек звучат доста привлечно, но математиката зад исплатите не е нужно привлечна. Тоа е затоа што обложувачите мора да го земат предвид правилото за специјалниот дилер 22, што значително ја намалува стапката на RTP. Како резултат на тоа, RTP за играта е само 98,96%, што е пониско од некои други варијации на блек џек во живо кои нудат до 99,5% RTP стапки.

Бесплатни исплати во живо за блек џек за обложување