Најдобрите 21 Affiliates Казино Во Живо s

Филијалата на програмата, „21 Affiliates“, го презема водството во маркетингот на казино кога станува збор за моќта на конвертирање на слотови и казино игри. Оваа придружна програма гарантира дека подружниците не се надвор од својот џеб пред крајот на месецот. Затоа, ги запишува своите филијали во план за споделување приходи веднаш од регистрацијата.

Овој план му овозможува на секој партнер да заработи инстант провизија што започнува со удел на приход од 25%. Се зголемува до 40% удел кога упатените играчи остануваат во програмата и заработуваат повеќе пари. Програмата „21 Affiliates“ им помага на своите подружници брзо да го следат нивниот успех со добри промотивни алатки за конвертирање, како што се банери и текстуални врски