Најдобрите 22bet Partners Казино Во Живо s

Најчесто, корисничкото искуство одредува дали брендот на казино ќе се претвори или не. Партнерите на 22Bet го разбираат овој факт со инкорпорирање на впечатлива графика и интуитивен кориснички интерфејс во својот бренд на казино Казино 22Bet - благодарение на Microgaming, NetEnt и Play' GO. Овие карактеристики гарантираат доживотни провизии за партнерите кои сакаат да ја рекламираат оваа придружна програма.

Филијалата на 22Bet Partners обезбедува рекламни материјали како што се банери и текстуална врска за да се олесни успехот на своите филијали. Плаќањето на провизиите се врши до 15-ти секој месец со „без негативно пренесување“. Филијалите заработуваат провизии од 25% - 50% удел во приходите на нето вредноста на наведените играчи.