Најдобрите Affiliate Cruise Казино Во Живо s

Филијали кои промовираат казино игри од водечките даватели на казино како Aristocrats, Net Entertainment и 2x2 Gaming се уверени дека ќе го направат тоа бидејќи знаат дека имаат награда за нивните напори. Affiliate Cruise е партнерска програма одговорна за маркетинг на казино брендови од овие врвни софтверски компании. Нејзината придружна програма им нуди на своите партнери тенденција да заработуваат доживотни провизии.

Сите филијали со најмалку еден играч што депонира заработуваат провизија од 25% удел во приходот. Кога бројот на играчи кои депонираат се зголемува, заработката на филијалите исто така се зголемува до дури 40% удел во приходите. Сите филијали немаат право на негативен пренос на крајот на месецот.