Најдобрите Betchan Affiliates Казино Во Живо s

Betchan Affiliates е придружна програма за добро познатото казино, Betchan. Казиното е познато по својата разновидна палета на казино игри. Исто така е целосно лиценциран и е основан веќе неколку години. Многу производители на софтвер со големи имиња може да се најдат во казиното Betchan.

Ова овозможува многу можности за рекламирање, придружниците да имаат корист од нормалниот тип на програма за споделување приходи. Betchan не користи негативни преноси и е совршен за нови филијали кои сакаат да воспостават нов прилив на приход. И на крај, членовите можат да се регистрираат и да ја видат својата статистика преку веб-страницата на казиното во секое време од денот.