Најдобрите Betsson Group Affiliates Казино Во Живо s

Betsson Group им дава на играчите многу опции за обложување и има 40-годишно искуство во iGaming индустријата. Тие го проширија своето искуство во придружна програма, Betson Group Affiliates, која е многу почитувана и реномирана придружна програма.

Тие исто така нудат до 40% удел во приходите што е една од најконкурентните стапки во бизнисот. Има повеќејазичен тим на луѓе подготвени да дадат услуга. Исто така, огромен избор на маркетинг алатки се достапни за употреба од страна на подружниците. Ова осигурува дека има постојан прилив на приходи за оние со партнерски веб-страници. Филијалата на програмата е исто така лиценцирана и регулирана од страна на Органот за игри на среќа на Малта.