Најдобрите Bob Casino Affiliates Казино Во Живо s

Секој што бара придружна програма со наградувачка марка на казино и силни провизии може да избере Bob Casino Affiliates. Оваа програма има возбудливи, современи казино и слот игри кои го обезбедуваат најдоброто искуство за обложувачите. Откако ќе се приклучат, подружниците се запишуваат во нејзината шема за споделување приходи. Овде тие ќе заработуваат провизии врз основа на нето приходите на играчите што ги носат.

Колку повеќе приходи создаваат коцкарите, толку повеќе провизија добиваат филијалите. Уделот на приходот од 25% е нарачан на филијалата кога тој има до пет играчи кои депонираат. Со зголемување на неговата база на играчи, неговата провизија го зголемува уделот на приходите до 40% без негативен пренос.