Најдобрите Bright Affiliates Казино Во Живо s

Bright Affiliates е нов во индустријата, но брзо се искачува во рангот. Има 50% удел во приходите од промовирање казино и игри брендови. Bright Affiliates, исто така, ќе добијат 24/7, повеќејазична поддршка и широк спектар на маркетинг материјали. Нема негативно пренесување што е одлично за новодојденците.

Провизиите на компанијата се едни од најдобрите на интернет. Тие нудат удел во приходите од 35% до 50%. Првите три месеци гарантираат удел во приходите од 50%. Постои и негативна политика за пренесување. Програмата има лиценци од ОК и ЕУ. Повеќе може да се најдат на нивната веб-страница.