Најдобрите Bwin.Party Partners Казино Во Живо s

Маркетинг моќта зад BWin Казино, Party Casino и други врвно онлајн казино брендот е BWin Party Partners. Тоа е партнерска програма која им нуди можност на подружниците да заработуваат месечно преку обезбедување на најдобро искуство за игри за коцкарите на кои им се обраќаат на програмата. Некои од водечките софтверски мозоци зад казината вклучуваат 1x2Gaming, Electracade и Playtech.

Стандардно, сите филијали на BWin Party Partners се запишани во план за споделување приходи. Нето приходите на наведените играчи го одредуваат износот на провизијата што ја добива подружницата. Оваа провизија започнува со 25% учество на приходите до 35%, без страв од негативно пренесување.