Најдобрите Cashmio Affiliates Казино Во Живо s

Веб-администраторите кои бараат да се здружат со група поврзани онлајн казина имаат награди при изборот на Cashmio Affiliates. Тоа е партнерска програма регулирана со законите на Малта и е одговорна за маркетинг казина од водечки провајдери во индустријата, вклучувајќи ги Quickspin, NetEnt, Thunderkick итн. Cashmio гарантира дека играчите се однесуваат на неговата програма имаат најдобро искуство со игри со тоа што неговите казина ќе бидат достапни и на десктоп и на мобилен телефон.

Програмата нуди поволни услови за филијалите, како што е „нема негативно пренесување“. Исто така, филијалите се на стандарден договор за провизија почнувајќи од 25% удел на приходите при регистрација. Ова се зголемува до 45% се додека наведените коцкари кои депонираат продолжуваат да играат и да заработуваат во казината.