Најдобрите CasinoCasino Affiliates Казино Во Живо s

CasinoCasino Affiliates се поврзани со некои одбрани марки на казино. Таквите брендови прават одлична почва за филијален маркетинг. Оние кои поседуваат спорт или веб-страница за казино ќе уживаат во конкурентна структура на провизии со тековни исплати и провизии од 20% до 40%. CasinoCasino Affiliates ги наградува лојалните партнери со повисоки провизии и многу повеќе.

Соработниците ќе бидат водени од постојана поддршка и одличен менаџер на партнери. Некои други функции што ги нуди оваа програма вклучуваат пристап до статистика и метрика. Поврзаниците исто така ќе можат да гледаат дневни извештаи за приходи, без негативни преноси, подобри стапки на конверзија, без регистрација на такси, нула скриени трошоци и многу повеќе.