Најдобрите Casumo Affiliates Казино Во Живо s

Casumo Casino продолжува да стекнува место во светот на iGaming преку неговата официјална придружна програма за казино, Casumo Affiliates. Оваа придружна програма користи различни авантуристички промотивни стратегии за да го подобри искуството на играчите со неа широк спектар на игри напојувано од популарни провајдери на софтвер.

Оние соработници кои се запишуваат во Casumo Affiliates и внесуваат играчи во неговиот бренд на казино, заработуваат доживотна провизија врз основа на планот за споделување на приходите. Ова едноставно значи дека подружниците ќе продолжат да го намалуваат нето приходот на упатените играчи се додека играчите продолжуваат да играат во казиното. Провизијата во Casumo започнува од 25% до 45% удел на приходите без негативен пренос.