Најдобрите Dafabet Affiliates Казино Во Живо s

Дафабет е познат казино бренд Playtech основан во 2004 година и лиценциран од владата на Филипините. Таа работи со придружна програма која им овозможува на веб-администраторите ширум светот да ја промовираат нејзината казино брендови и добиваат провизија. Провизиите за оние кои учествуваат во придружната програма се пресметуваат врз основа на нето приходот на играчите наведени во облогот.

При пријавувањето, филијалите добиваат стандардна зделка од 25% удел на приходите, што се искачува до 40% како што се зголемува нивната база на играчи кои депонираат. Партнерите, исто така, преземаат намалување од 5% удел на приходите на другите филијали што ги внесуваат во програмата. Меѓутоа, кога приходите на упатените играчи се негативни, Dafabet ја намалува заработката на своите филијали (негативно пренесување).