Најдобрите Deckmedia Affiliate Казино Во Живо s

Секој што сака да промовира врвни казино брендови и да остварува постојан приход може да го заврши своето пребарување со програмата Deckmedia Affiliate. Deckmedia, лиценцирана од владата на Курасао, има тим од искусни партнери на пазарот кои помагаат во промовирањето популарни слотови и онлајн казина. Партнерите добиваат плата преку традиционален план за споделување приходи, каде што подружниците добиваат намалување на нето приходот на играчите што ги упатуваат на неговите брендови на казино.

Deckmedia им нуди на своите филијали ексклузивен договор од 35% удел на приходите во нивните први три месеци. Стандардната зделка доаѓа со минимум 30% учество на приходите, до максимум 40%. Заработката на сите филијали е доживотно загарантирана без негативно пренесување на месечна основа.