Најдобрите Ellmount Gaming Affiliates Казино Во Живо s

Маркетинг моќта зад огромниот успех на Highroller Casino и Casino Room е придружна програма за казино позната како Ellmount Gaming Affiliates. Овие сајтови за игри со повеќе платформи вклучуваат слотови со прогресивни џекпот, рулет, блек џек и други популарно казино игри.

Заработката на провизијата на подружниците со Ellmount се заснова на нормална програма за споделување приходи од повеќе нивоа. Со овој план, провизијата на филијалите ќе зависи од нето приходот на нивните упатени играчи. Ова е стандарден договор со придружната програма и започнува од 25% до 45% удел во приходите. Ellmount Gaming Affiliates, исто така, практикуваат политика за пренос на негативно салдо.