Најдобрите Fun Casino Affiliates Казино Во Живо s

Луѓето кои бараат да имаат а прилив на приход со онлајн казина може да биде партнер со Забавни казино филијали. Тоа е партнерска програма каде што партнерите можат да го пласираат овој бренд на казино онлајн и да споделуваат од неговите приходи. Забавното казино им дозволува на своите филијали да заработат пари колку што сакаат нудејќи го најдоброто искуство за играње за упатените играчи.

Нејзините казино игри се од оние како NetEnt., Microgaming и Amatic Industries. Подружниците кои ќе се регистрираат во програмата ќе добијат провизии од нејзиниот стандарден план за споделување приходи. Овој план им овозможува на подружниците да направат намалување од вкупниот нето приход на споменатите играчи. Кога се повикуваат, играчите заработуваат повеќе пари; кои се однесуваат на филијали прават повеќе.