Најдобрите iAffiliates Казино Во Живо s

iAffiliates е веб придружна програма за казино и друго веб-страница за игри партнери. Нивната програма започна во 2012 година по одредено реорганизирање на веб-страниците. iAffiliates работи напорно на развивање нови и иновативни маркетинг кампањи. Партнерите мора да се приклучат на програмата за споделување приходи.

Новите филијали потоа добиваат 20% до 40% од нето приходот од нивното рекламирање. Понатаму, iAffiliates нема негативни превртувања. Совршено е за оние кои сакаат да направат некои почетни профити од нивната рана работа. Членовите можат да ја видат нивната статистика и други показатели 24/7. iAffiliates, исто така, имаат лиценца издадена од Гибралтар. Дознајте повеќе за iAffiliates и нивните програми сега.