Најдобрите Income88 Affiliates Казино Во Живо s

Еден од најдобрите начини на кои подружниците на iGaming заработуваат тони пари во индустријата е преку промовирање на брендови за казино игри од водечки провајдери како NetEnt, Microgaming и Play'n GO. Income88 Affiliates е еден во категоријата - партнерска програма одговорна за промовирање казина со големо име. Марката е насочена кон мобилните и десктоп играчите за да го максимизира својот приход.

Сите партнери на Income88 Affiliates ги добиваат своите компензации преку шема за споделување приходи. Овој план им плаќа на филијалите процент од нето загубите на играчите што ги упатуваат. Филијалите заработуваат стандардни провизии за зделки кои се движат од 25% до неверојатни 50% удел на приходите. Тие исто така продолжуваат кон следниот месец без негативно пренесување.